24-årige Bianca har skabt populær ungdomsserie helt selv: 'Jeg har bare prøvet mig frem'

Den unge serieskaber Bianca Bates har længe holdt sig bag kameraet, men nu har hun valgt at træde frem i lyset.

En serie, to sæsoner og 250.000 visninger på det mest populære afsnit.

Og hun laver alt selv.

24-årige Bianca Bates er kvinden bag ungdomsserien 'Unik', der storhitter på YouTube - og hun har ikke fået meget hjælp. Hun finder nemlig selv på handlingen, skriver manuskripterne, filmer, instruerer, laver lyd og lys, klipper og redigerer.

Ja, normalt, når man laver en serie, er arbejdsopgaverne delt ud, men i dette tilfælde er det Bianca Bates, der agerer blæksprutte syv dage om ugen for at få ungdomsserien sendt ud til børn og unges skærme i hele Danmark.

Men det har også været hårdt.

- Jeg kommer altid fuldstændig smadret hjem efter filmedage. Og så har jeg heller ingen uddannelse inden for branchen, så jeg har bare måttet prøve mig frem fra start, fortæller hun.

Men selvom man skulle tro, at en 24-årig, der har lavet en ungdomsserie på egen hånd, ville få opmærksomhed, har det ikke været tilfældet her. Bianca Bates har nemlig været fuldtids-youtuber i lang tid, uden der er nogen, der har vidst, hvem hun var.

- Jeg har altid været vant til at være bag kameraet i alt, hvad jeg lavede, og der har i lang tid ikke været nogen, der vidste, hvem jeg var. Men nu har jeg prøvet at sætte mit navn på lidt flere ting og prøvet at træde frem i lyset.

Mød Bianca Bates i videoen øverst og hør, hvad der fik den unge serieskaber til endelig at træde frem og sætte sit navn på serien.