25-årige Daniel droppede velbetalt job: Nu har han tjent sin første million

Daniel Pedersen har arbejdet intenst og målrettet med sin privatøkonomi for at kunne gå efter sine drømme.

Drømmer du også om et andet liv end det, du lever lige nu?

Et liv, hvor du ikke er fanget på en uddannelse, du egentlig ikke brænder for? Hvor du ikke er bundet i et job, du ikke kan lide?

Sådan havde Daniel Pedersen det. Og derfor tog han i foråret en drastisk beslutning om at sige sit ellers velbetalte job som civilingeniør op og satse helhjertet på sin drøm om at blive youtuber.

- Det er ikke en nem beslutning at stå af hamsterhjulet, som man jo kalder det. Men jeg har tænkt på at lave YouTube siden gymnasiet, siger den 25-årige youtuber.

Heldigvis for Daniel Pedersen har han arbejdet målrettet med sin økonomi for at få økonomisk frihed til at gøre, som han har lyst til.

Som 18-årig havde han sparet 100.000 kroner op ved at arbejde hårdt i sin fritid. Og i dag er han god for lidt over en million, fordi han har investeret sine penge.

- Mit største mål er at blive økonomisk uafhængig som 30-årig. Det vil kort sagt sige, at jeg ikke er tvunget til at være i et job, jeg ikke bryder mig om, men har friheden til at bruge min tid, som jeg vil.

Privatøkonomi og investeringer er også hovedfokus på Daniel Pedersens YouTube-kanal 'Danielspengetips', hvor han prøver at lære fra sig til alle, der måtte ønske at få bedre styr på deres egen økonomi.

Hør Daniel Pedersens historie i videoen øverst.