9-årig dreng sælger kunst for millioner

9-årige Kieron Williamson udstiller i øjeblikket på Picturecraft Gallery & Exhibition Centre i Norfolk, England. Værkerne fra udstillingen blev solgt på 10 minutter og indbragte en lille million kroner.

1 / 4

9-årige Kieron Williamson udstiller i øjeblikket på Picturecraft Gallery & Exhibition Centre i Norfolk, England. Værkerne fra udstillingen blev for nylig sat på auktion og blev solgt på 10 minutter og indbragte en lille million kroner.

Salg for 3 millioner

Og det er ikke første gang, at Kieron Williamson skaber overskrifter. Allerede i sommeren 2009, mens Williamson stadig var seks år, solgte han vandfarvebilleder for 300.000 kr.

Sidste år solgte Williamson værker for i alt 1,7 millioner danske kroner, og med de seneste salg er det altså lykkedes det 9-årige vidunderbarn at sælge for i alt tre millioner kroner kunst.

Den nye Picasso?

I forbindelse med den aktuelle udstilling skriver Picturecraft Gallery & Exhibition Centre følgende på deres hjemmeside:

- Kieron Williamson er en af verdens mest efterspurgte børnekunstnere. Mange kunsteksperter sammenligner hans billeder med Picassos, og Kieron har allerede taget kunstverdenen med storm, bl.a. gennem sin medvirken i TV-programmer, på websites og i aviser verden over.

- Han har allerede haft flere udsolgte udstillinger i Storbritanien, hvor kunstelskere fra hele verden er strømmet til for at se hans roste og eftertragtede originale malerier.

Mon ikke at Williamson og hans nærmeste går en nogenlunde tryg økonomisk fremtid i møde?

Hvad synes du om Kieron Williamsons billeder og ikke mindst de priser de indbringer? Deltag i debatten ved at klikke på linket til højre for artiklen.

Facebook
Twitter