Amy Winehouse døde af alkoholforgiftning

Den britiske sangerinde Amy Winehouse døde af for meget alkohol, lyder konklusionen efter ligsynet.

Hun sang om at gå på afvænning i hittet "Rehab" og var da også kendt for sit misbrug af både alkohol og stoffer.

Men nu er det slået fast, hvad der tog livet af den unge sangerinde Amy Winehouse. CNN skriver nu, at hun døde af alkoholforgiftning. Sådan lyder konklusioen af et ligsyn.

"En lettelse"

- Det er en lettelse, at vi endelig ved, hvad der skete med Amy. Vi kan se, at der var alkohol i hendes system, da hun døde. Det er meget sandsynligt en ophobning af alkohol indtaget over flere dage, udtaler Chris Goodman, familiens talsmand i sagen. Winehouse, der ofte blev fulgt af sladderpressen på grund af sit udsvævende liv, blev fundet død i sit hjem i Camden i London.

Da betjentene ankom, fandt de liget af den 27-årige sangerinde, som blev erklæret død på stedet.

Trist 27'er-klub

Winehouse ville have været fyldt 28 år den 14. september i år, men døde i juli. Med sine bare 27 år havner hun i samme triste klub som en række andre kendte kunstnere. Blandt andet døde både Rolling Stones-guitaristen Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin og Nirvanas Kurt Cobain alle som 27-årig.

Amy Winehouses sange strøg hurtigt op af hitlisterne efter hendes død, og et nyt album skulle efter sigende være på vej.

For tiden er hun igen på hitlisterne takket være en duet med crooneren Tony Bennett, der var den sidste til at indspille musik med hende.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk