Adele ryddede Brit Awards: Her er 7 parodier der hylder kæmpehittet 'Hello'

Internettet har i månedvis kreeret sjove og kreative parodier af sangerinden. Kan vi friste med Hello ... ween?

Adele tog det hele med fra Brit Awards onsdag aften - derfor er der god grund til at samle op på de covers og parodier, der er lavet på sangerindens kæmpehit 'Hello'.

Der gik ikke mange dage, fra Adele i oktober sidste år kastede singlen 'Hello' ud, til internettet begyndte at hylde hittet med parodier.

Det nye Muppet Show lod Miss Piggy synge (videoen kan stadig ses uden lyd); Mike Huckabee, der dengang havde præsident-ambitioner lavede et cover, som Adele dog lukkede ned, men der kommer stadig nye morsomme videoer til.

I går vandt Adele hele fire priser til den engelske musikprisfest Brit Awards - lige så mange som hun overhovedet kunne sætte fingrene i. Så hallo, hvis du ikke har set alle spoof-videoerne til 'Hello', er det vist lige på tide at komme i megagriner-melankolsk Adele-humør:

1. Så støv dog af, Adele!

Adele - Hello PARODY! Key of Awesome #103

Adeles video til Hello viser flere klip med en klap-mobil - så hvorfor ikke også forsøge at løse kærlighedskrisen med en murstens-mobil fra Motorola eller en banan?

Youtube-kanalen Barely Productions parodi gør tykt grin med hele den følelsesladede musikvideo, fra Adeles show-off af lange negle til hendes tilsyneladende manglende evne til at støve af og fjerne døde fluer i sin vindueskarm.


2. Hello med et skævt twist

Wiz Khalifa Sings Adele - Hello With A Twist

Mangler der noget i 'Hello'? Ja, sgu da, Adele har helt glemt den obligatoriske rap-sekvens.

Den leverede Wiz Khalifa da han besøgte Los Angeles-radiostationen Power 106: et stykke freestyle om at ryge sig skæv og stegt, have piger og penge nok - er det ikke det, al hiphop handler om, i bund og grund? Og så bliver det ikke mindre skævt af, at Wiz efter sangen ikke kan huske titlen på den.

3. Hello ...ween

A Lonely Halloween (Adele 'Hello' Parody w/ Billy Eichner & James Corden)

'The Late Late Show with James Corden' forvandler Adeles ønske om at møde eks'en til en sang om mænd, der ikke længere klæder sig ud og tigger slik sammen til Halloween. Altså 'Hello-ween'...fik du den?

Adele må kunne lide humoren, eller i hvert fald være overbærende, for i januar deltog hun i en 14 minutter lang delebil-karoke sammen med netop James Corden. Den skal du i øvrigt også se.

4. Skolelærer ønsker snefri

Mary Morris - “Snow” an Adele "Hello" Parody (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Der er mange ord, der rimer på 'Hello' - blandt andet 'snow', og det fik i januar skolelæreren Mary Morris fra Tennessee til at lave en ny tekst til 'Hello' hvor hun længes efter sne. Så meget sne, at skolen lukker ned, faktisk.

Hendes sangstemme og optræden foran eleverne skabte en snebold-effekt, og bare 14 dage efter den oprindelige video blev lagt op (se den her) debuterede Mary Morris med en parodi-video med rigeligt af weltschmerz og de rigtige brune nuancer.

5. Reggae-muffin-hello

Hello - Adele (Reggae Cover) - Conkarah and Rosie Delmah

'Hello' er også nået til Salomonøerne, hvor Conkarah og hans søster Rosie har erstattet en stor del af melankolien med et underlag af rykkende reggaerytmer.

En linje som 'hello from the other side' får en hel anden dimension, når man iklæder sig sndaler og dreadlocks.

6. Der er en videnskabelig forklaring på alt

Sir David Attenborough narrates Adele's Hello

Året er 2015. Verden synes at have en grønlig tone, og der er også nogle døde insekter i forgrunden, men det skal du ikke bekymre dig om lige nu.

Hvis du ikke fatter fortællingen i Adeles egen musikvideo til 'Hello', er der hjælp at hente hos Sir David Attenborough, briternes stemme på natur- og videnskabsprogrammer i en menneskealder. BCC 1 har fået ham til at genfortælle det første halvandet minut, og det kaster da et helt nyt lys over den dystre musikvideo.

7. Hell-o-o-o

Adele - Hello (metal cover by Leo Moracchioli)

Istedet for at ynke, kunne Adele jo også have valgt at bruge vreden til at komme videre på. Ligesom James Heatfield fra Metallica ville have gjort.

Nu er det imidlertid (nok) for sent for Metallica at tage Adele under behandling, for nordmanden Leo Moracchioli har været der med en hårdtslående metal-version af 'Hello'.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve