Er du overrasket? Her er årets 10 mest populære YouTube-videoer

Der bliver skrålet i biler, grædt til ukulele og lavet zombie-jokes på listen over de mest sete videoer. Listen har høstet mere end en halv milliard visninger til sammen.

Et syngende ukulele-talent, nogle flyvende flasker, der lander smukt, og en Hollywood-stjerne som Beyoncé er indholdet i nogle årets 10 største Youtube-klip. (Foto: Fra YouTube)

Japansk comedy, en avanceret zombie-spøg eller John Olivers nådesløse spidning af Donald Trump var nogle af de ting, der definerede internettet i 2016.

YouTube har lavet en top 10 over de mest populære videoer i 2016 på global skala, og de er bedømt på visninger, likes og kommentarer. I alt har videoerne genereret mere end 550 millioner visninger til sammen.

Hvis du ikke selv har set dem, så er der god lejlighed til at grine, blive klogere og underholdt med det mest populære indhold fra YouTube gennem året. Her får du dem alle sammen - præsenteret som en nedtælling med nummer et i bunden:

Zombierne kommer!

Kender du det, at du skal have fjernet en visdomstand, og så vågner du op til en zombie-dommedag? Nej, det gør vi heller ikke. Men det er ikke desto mindre, hvad der sker for en amerikansk pige i denne avancerede spøg, der har mundet ud i en af årets mest populære videoer. Tak, brormand.

Smagsprøve på overjordisk luksus

Hvad får man egentlig for pengene (ca. 150.000 kr.), hvis man rejser på første klasse fra New York til Dubai? Det er den simple præmis for videoen, som er lavet af den ultraheldige flypassager og vlogger Caisey Neistat, der blev opgraderet til overjordisk luksus - bogstaveligt talt.

Sandheden om Trump - ifølge John Oliver

Et godt stykke tid før, at Donald Trumps præsidentpost var en realitet, blev han endevendt af komikeren og værten John Oliver i hans ugentlige nyhedsmagasin. Det kunne internettet rigtig godt lide.

Channing lipsync'er Beyoncé

At se stjerner mime til hits er kommet for at blive. Den helt store basker globalt set har været skuespilleren Channing Tatums version af 'Run The World (Girls)', som han lagde nettet ned med. Hvis man gik og troede, at man havde hørt det nummer nok, så er dette helt klart et frisk pust til originalen.

'Channing Tatum & Beyonce's "Run The World (Girls)" vs. Jenna Dewan-Tatum's "Pony"' er ikke tilgængelig i Danmark, men du kan også se videoen her.

Vandflaske-ekvibrillisme

Mannequin challenge, ice bucket challenge og så videre. Internettet flyder med diller, hvor folk udfordrer hinanden. I år var en af de helt store Wattle Bottle Flip, hvor det gælder om at kaste en plasticvandflaske ekvibrillistisk nok til, at den bliver stående, når den lander.

12-årig ukulele-talent blæser taget af

Hun kom, hun spillede ukulele, og hun sejrede. 12-årige Grace bjergtager dommerne i talentshowet 'America's Got Talent' med sin unikke udtråling og sangstemme. Det kan dommerne rigtig godt lide.

Fodbolddreng forvandles til Ronaldo

Hvad ville der ske, hvis verdens bedste fodboldspiller byttede personlighed med en ung fodboldfan? Det er præmissen for den muntre reklame for sportsmærket Nike, der for længst er gået viralt.

Klapperslangens hemmelighed

Hvordan udsender en klapperslange sin karakteristiske isnende lyd? Det spørgsmål har fået YouTube-kanalen 'What's Inside' til at stille sin nysgerrighed ved at åbne et stykke af halepartiet fra en død slange.

Gangnam, go home!

Tænk Psy. Tænk 80'er-electro. Tænk ananas. Tænk en pen. Og stop så med at tænke, for man kan faktisk ikke forestille sig herligheden, der i øvrigt er en japansk komikers parodi på 'Gangnam Style'.

Adele synger karaoke på fire hjul

Voilá: Årets mest populære video på listen har - ikke overraskende - en af vor tids bedst sælgende sangere i passagersædet. James Corden samler Adele op i sin bil og tager hende med rundt i London til en god gammeldags 'Car Pool Karaoke', hvor ikke et øje er tørt. Eller rettere: 135 millioner sæt øjne, der indtil videre har kigget med.

Rettelse: Vi skrev tidligere, at det var en tilfældighed, at Casey Neistat (9) blev opgraderet på sin flyrejse. Det er blevet ændret.

Facebook
Twitter