Glædelig jul: Her er playlisten der bringer dig i akut julehumør

Hvad har Stewart Stardust, Mariah Carey og Jokeren tilfælles? De har såmænd bare lavet verdens bedste julesange, ifølge P3's lyttere.

Anders Matthesens karakter 'Stewart Stardust' har lavet en julesang, der sagtens kan måle sig med klassikerne - f.eks. Mariah Carey 'All I Want For Christmas - hvis du spørger P3's lyttere. (Foto: SCANPIX)

Det er svært at sætte en finger på, hvad der gør en god julesang. På nær det oplagte tema, der starter med 'j', så er det faktisk en kulørt og mangfoldig genre.

Især, hvis man spørger P3-lytterne. Sammen med kulturprogrammet P3's Museum for Kunst, så har de sammensat en juleplayliste, der både smager af dansk hiphop, rock'n'roll, soul, pop og masser af jul.

Gennem hele december måned har værterne Cathrine Nissen og Andrew Moyo inviteret lytterne til at battle og stemme om hvilke sange, der skal på listen, og nu er den færdig. Den kan ikke byttes, til gengæld er det gaven, der bliver ved med at gi'. Værsgo, og glædelig jul.

OBS: De Nattergale 'Snit a Little Bittle' nåede også med på den lyttervalgte playliste, men kan desværre ikke streames pga. tekniske problemer. Vi arbejder på sagen.

Facebook
Twitter