Hans Christian og Gitte Graa i hed affære? Her er de 5 vildeste Matador-teorier

I årtier har fans af Matador spekuleret i, hvad der mon foregår i det skjulte i Korsbæk. Læs med, når vi analyserer fem af de mest udbredte konspirationsteorier.

Har Gitte Graa og Hans Christian Varnæs haft en affære? (© dr)

I vores allesammens dramaserie nummer ét, 'Matador', går det ikke stille for sig.

Men som i alle andre film og serier foregår der måske mere, end hvad det blotte øje kan se.

Nu tager vi én gang for alle tyren ved hornene og sætter ord på nogle af de konspirationsteorier, som fans af serien har talt om i årevis.

Herunder gennemgår en af landets største 'Matador'-fans, Claus Corfixen, hvad der er op og ned i de mange rygter og forestillinger. Claus Corfixen er manden bag de tre brætspil om 'Matador', ligesom han er ophavsmand til hyldestsiden Matadoronline.

(© dr)

Teori: Ingeborg og von Rydtger har et forhold

- Jeg er ikke i tvivl om, at Ingeborg og baron von Rydtger har et forhold. Man ser det blomstre undervejs. Man oplever sågar, at Mads bliver jaloux, fordi Ingeborg betror sig til baronen, og så er der jo Ingeborgs afsluttende bemærkning om, at 'fordelen ved dig er, at du har din egen skov'.

- Selvfølgelig har de et forhold i takt med, at deres respektive ægteskaber forfalder af forskellige årsager. Jeg mener dog, at Lise Nørgaard har udtalt, at Ingeborg aldrig forlader Mads, selv om hun dyrker baronen.

(© dr)

Teori: Hans Christian og Gitte Graa har et seksuelt forhold

- Teorien om, at Hans Christian og Gitte Graa skulle have et seksuelt forhold, køber jeg ikke. Jo, hun lægger sin hånd på hans – det er jo ligesom Gitte Graas stil. Og vi er vel alle tiltrukket af Matadors smukkeste, mest sensuelle kvinde.

- Når det er sagt, så står det klart for mig, at Hans Christian - et af Korsbæks mest ordentlige mennesker - med Lise Nørgaards vanlige sans for, at ingen af os er fejlfri - lige begår et enkelt fejltrin med den unge bankassistent.

- Men jeg lægger hovedet på blokken på, at han aldrig kunne finde på at bedrage både sin kone og sin bror på én gang. Det vidner hele hans øvrige adfærd om. Og så tror jeg måske også, at Gitte vil betragte ham som 'lidt for støvet'. Man kan jo ikke bare anlægge den synsvinkel, at hun springer på hvem som helst.

(© dr)

Teori: Albert Arnesen tager sit eget liv

- Spekulationerne om Albert Arnesens død er der mange af. Doktor Hansen siger det jo ret præcist; 'Han fik hjertestop'. Det får man typisk af stress, måske forårsaget af en blodprop i hjertet.

- Albert Arnesens liv er i ruiner, og han er tydeligvis groggy, da han forlader Hans Christian efter det skæbnesvangre møde i banken for så endnu en gang at blive afvist af Vicki.

- Til sidst kan han ikke mere. Selvfølgelig er det ikke utænkeligt, at han har begået selvmord, men jeg hælder mere til blodproppen.

(© dr)

Teori: Agnes og Boldt har haft sex

- Hvorvidt Agnes og Boldt skulle have en form for kønslig omgang, som kunne føre til en graviditet, mener jeg også er rimelig klar. Naturligvis har de det.

- Det er muligt, at Agnes er så ung og uoplyst, at hun ikke ved, hvordan man bliver gravid. Til gengæld kan man vist ikke være i tvivl om, at Boldt er veloplyst, hvad det angår.

- Så når doktor Hansen sidenhen vil forklare om blomsterne og bierne til Agnes og Røde, er det jo ikke for at fortælle, hvordan man bliver gravid, men snarere for at fortælle, hvordan man undgår det.

(© dr)

Teori: Kvinden med den vinrøde uldkjole er afgørende

- Scenen med damen, der ønsker en kjole i vinrødt, er af flere blevet fremhævet som en afgørende scene. Det er jeg meget enig i.

- Mads Andersen Skjern har helt sikkert fra starten ambitioner om at blive selvstændig, men jeg tror ikke, at han har bestemt sig for Korsbæk på forhånd.

- Men hele personalets udprægede arrogance over for damen, som kommer med det fromme ønske at købe en ulden kjole i vinrødt, observeres af Mads, og han får det der blik i øjnene, hvor han tydeligvis tænker: 'Her er der en mulighed for mig'.

- Da han kort tid efter også selv bliver behandlet dårligt af Arnesen, gør han også hr. Schwann opmærksom på, at hans tid ingenlunde er spildt. Det vil altså sige, at han netop på det tidspunkt har besluttet, at Korsbæk bliver byen, hvor han åbner sin første forretning.

FacebookTwitter