I aften uddeles Reality Awards: Her er 5 reality-stjerner du skal følge på Snapchat

Danmarks realitystjerner glimter på Snapchat, hvor du kan komme helt tæt på en hverdag med børnepasning og tv-shows.

Sy Lee er nomineret i kategorierne 'Årets bitchfight' og 'Årets skandale' efter et skænderi mellem ham og Gustav Salinas under Copenhagen Pride. (Foto: ASGER LADEFOGED © www.scanpix.dk)

Vi har set dem knalde og konkurrere på tv. I aften indtager landets reality-deltagere så den røde løber i Cirkusbygningen, når Reality Awards for tredje gang løber af stablen, og vinderne af årets bitchfight, scoring og skandale skal findes.

Men reality-stjernerne er også almindelige mennesker med en almindelig hverdag og en konto på det sociale medie Snapchat. På 'snappen' kan du følge med i mange af reality-deltagernes liv med børneskrål, træning og fredagsslik i sofaen, langt væk fra solrige hoteller og drama i junglen,

DR Kultur har udvalgt fem reality-deltagere, der alle er yderst aktive på det hurtige medie.

(© Anna Due)

Anna Due – annaduen

Anna var med i 'Paradise Hotel' for tre år siden. Her mødte hun Martin og sammen fik de lille Villian. Den 1-årige søn spiller nu hovedrollen i Anna Dues snapchathistorier, der viser den lille families dagligdag i Århus.

(© Irina Babenko)

Irina Babenko – irinathediva

Den tidligere skøjteprinsesse er nu selfiedronningen af Snapchat. Irina Babenko fra programmerne 'Mig og min mor' og 'Divaer i junglen' viser outfits og vild make up blandet op med søde billeder af hendes lille datter, Allessia.

(© Gustav Andersen Salinas)

Gustav Salinas – gustavsalinas1

Gustav Salinas er, sammen med Stine Kronborg og Kasper Henriksen, vært på aftenens show. Han brød igennem, da han råt for usødet kasserede bejlere på stribe i ’Dagens mand’. Gustav snapper alle facetter af hverdagen fra biograftur med vennerne til madlavning, træning og foto shoots.

(© Sy Lee)

Sy Lee – SyLeeStarlight

Sy Lee på Snapchat er lige med vaskebræt og flekset muskler. Den personlige træner, der blev kendt som syngende deltager i TV3-programmet ”Fristet – hvor vil du gå?” er flittig i fitnesscenteret og til at dokumentere det på Snapchat.

(© (c) Scanpix)

Stephanie “Geggo”– Geggosnap

Stephanie ”Geggo” Kessler er en del af ’Familien fra Bryggen’. På hendes Snapchat kan man komme med bag om optagelserne på programmets nye sæson, følge med i hendes graviditet, hilse på mor Linse, mormor Mopper og hundene Karma og Burger.

Geggo er nomineret i kategorierne 'Årets bedste kvindelige deltager' og 'Årets mediebruger', hvor hun dyster mod sin mor, Linse Kessler.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve