Kender du kun de gamle hits? Hør 5 nyklassikere med Robbie Williams

Skråler du kun med på de gamle travere fra 00’erne, og er du ikke opdateret på popstjernens nyere sange? Så kan du passende starte med disse 5 nyere ørehængere.

Robbie Williams er klar med en samling helt nye sange i dag. Her ses han under en koncert i London dette efterår. (Foto: Brian Rasic © Getty Images)

Han var det uvorne barn i Take That, der fik den solokarriere, det ellers var meningen, Gary Barlow skulle have haft. I 00’erne leverede han hits på hits, men de seneste år har ikke været nemme musikalsk for Robbie Williams.

Han er dog ikke gået i glemmebogen for mig. Jeg står stadig trofast ved Robbies side og har i 10’erne troligt lyttet til hvert et album, han har udgivet.

I dag udkommer hans nye album 'The Heavy Entertainment Show', så der er god grund til at

Her er mine fem bud på musikalske perler fra Robbie Williams, de seneste seks år:

'Candy'

Da Robbie Williams udgav 'Candy', strøg den direkte til tops i hans hjemland England, og det er ganske forståeligt. Han skrev den blandt andet sammen med sin tidligere ærkefjende og gamle bandkammerat, Gary Barlow, der er lidt af et geni, når det kommer til musik. Derfor blev ‘Candy’ da også Robbies største hit i otte år.

Man bliver kun i godt humør af den her!

Fra albummet 'Take The Crown', 2012.

0:00

'Shame'

Apropos Gary Barlow, så brugte han og Robbie 13 år på at være rasende på hinanden, indtil de blev genforenet i 2008.

To år efter udkom den her popperle, hvor Robbie og Gary blandt andet synger om, hvordan de har hadet hinanden, men heldigvis er kommet ud på den anden side og ingen af dem i øvrigt husker, hvad det egentlig var, der gik galt. Jeg er så vild med den her sang!

Findes på albummet 'In and Out of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010', 2010.

0:00

'Be A Boy'

Den her er åbningsnummeret fra Robbies album, 'Take The Crown', fra 2012. Jeg kan godt lide det, fordi det er storslået og passer perfekt til de stadioner, Robbie spiller på, når han turnerer.

Derudover synger han, at folk på det her tidspunkt talte om, at han ikke havde gnisten mere, men at de tog fejl. Jeg er altså bare en sucker for folk, der svarer igen!

Fra albummet 'Take The Crown', 2012.

0:00

'Eight Letters'

Den her sang findes både i en Robbie Williams- og en Gary Barlow-version. Da Take That næsten var færdige med at indspille ‘Progress’ i 2010, fandt de ud af, at Gary Barlow ikke sang specielt meget lead på pladen, så i sidste øjeblik blev det ham, der sang den her.

Men da Robbie efterfølgende skulle indspille sit album, ‘Take The Crown’, manglede der er bonusnummer, og da den her sang var hans favorit fra ‘Progress’, valgte han at indspille den.

Fra albummet 'Take The Crown Deluxe Edition', 2012.

0:00

'Go Gentle'

Robbies album fra 2013, ‘Swings Both Ways’, var ikke ligefrem et mesterværk, men der var dog alligevel enkelte perler på. Blandt andet ‘Go Gentle’, som han skrev sammen med Guy Chambers, der var hans trofaste samarbejdspartner i 00’erne.

De to har sammen skrevet hit som ‘Angels’, ‘Feel’ og ‘Rock DJ’, og ‘Go Gentle’ har lidt af den her samme hitfølelse, som man får, når man lytter til de andre sange.

Fra albummet 'Swings Both Ways', 2013.

0:00
  • Sandie Westh er vært på P7 Mix og har et bankende pophjerte - blandt andet for Robbie Williams.

  • Har lavet en række af kanalens 'P7 Mix Maraton'-programmer og har bl.a. sendt syv timers radio om Take That og teenagestjerner.

FacebookTwitter