Lyden af sol og varme: 10 sange der får dig i forårshumør

Intet kan bringe dig i forårsstemning som sollys og glad musik i ørerne. P7 MIx-værterne Sandie Westh og Mathias Buch pimper din forårsplayliste.

Foråret er godt i gang - så nu skal det også ind i dine ører. Sandie Westh og Mathias Buch giver dig 10 sange der hjælper solen på vej.

Foråret står for døren og det betyder, at det er tid til at skifte ud i playlisten. Væk med de vinterdeprimerende toner og frem med lyden af sol, frisk græs og varme cykelture.

Vi giver dig derfor ti bud på sange, der lyder som forår i vores ører.

Rugsted/Kreutzfeldt – Spring op, tag med

Titlen siger det selv: Spring op, tag med. Slip vinterbekymringerne og byd foråret indenfor uden én eneste betænkelighed. Asfalten spinder, og der er blomsterduft i morgenluft.

0:00

Donna Summer – Spring Affair

Keyboardet i begyndelsen af ’Spring Affair’ lyder jo decideret som blomster, der springer ud og cykelture i solskin.

Donna Summer leverer en 8 minutter lang forårsmæssig kærlighedshistorie - men hey, et forår kan aldrig blive for langt.

0:00

Electric Light Orchestra – Mr. Blue Sky

Solen er tilbage, og Electric Light Orchestra er her for at fejre det med os. Det er lyden af hjorte i brunst og af lykkelige mennesker på cykelstierne, der nyder, at skyerne forsvinder, mens den blå himmel tager over.

0:00

U2 – Beautiful Day

Hvis foråret skal sparkes i gang på behørig vis, hvem er så egentlig bedre til det end U2? Og så er ’Beautiful Day’ så god en sang, at Michael Stipe fra R.E.M. har udtalt, at han er vred over, at han ikke har skrevet den.

0:00

Corinne Bailey Rae – Put Your Records On

‘Put Your Records On’ begynder med, at Corinne Bailey Rae synger om tre fugle, der sidder i hendes vindue. De fortæller hende, at hun ikke skal bekymre sig – så bliver det næsten ikke mere forår.

0:00

Boo Radley – Wake Up Boo

Det her er lyden af at gå fra nat til dag, fra mørke til lys, fra mol til dur. ’Wake Up Boo’ er lyden af forår, der endelig slår igennem med så godt humør, at der ikke er tvivl om, hvilken årstid den her sang tilhører.

0:00

Daft Punk – Give Life Back To Music

Det her er lyden af vinter, der får et spark til højre. Man kan nærmest se tulipanerne skyde op af jorden og lyset komme tilbage.

0:00

Len – Steal My Sunshine

‘Steal My Sunshine’ smager af Filur-is og forårssol. Det er sådan en sang, der smager af poolparty og kolde forårsdrinks for 15 år siden.

0:00

Beach Boys – Wouldn’t It Be Nice

Lyden af solskin på dine kinder, frisk græs under dine tæer - og den der uundgåelige forårsforelskelse.

0:00

American Authors – Best Day Of My Life

Hvis du nu er en af dem, der ejer en cabriolet, er det her sangen du skal tænde op for på årets første forårsdag, mens du suser ud i det blå og råber ”This is gonna be the best day of my liiiiiife.”

0:00
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk