Madudgaven af Meryl Streep? Sara Bro deler 8 favoritter fra nettet lige nu

Det kan sagtes gå hen og blive en tidsrøvende affære at gå i P3-værtens fodspor på Instagram og internet, så er det sagt.

Hvor går man hen, hvis man gerne vil shoppe blingbling, grine af børn eller retænke en Oscar-vindende skuespiller i et gastronomisk billede? P3-vært Sara Bro har et bud (Fra @sarabro og @tasteofstreep)

Hvis du sidder og keder dig, så hold op med det nu. Der er masser af fantastisk åndssvage profiler at dyrke på Instagram og Snapchat - og dejligt usmagelige shoppingsites, der kan flå dit kreditkort i bytte for et behåret, babyblåt cigaret-etui ...

Her giver Go'Morgen P3-vært Sara Bro otte råd til steder, du skal følge og gå hen på din mobil eller computer:

En smag af Meryl Streep

- Meryl Streep kombineret med mad, der matcher hendes tøj. Det er genialt, siger Sara Bro om Instagram-profilen @tasteofstreep.

Internettet har før set fænomener som katte med toastbrød og Bi-hunde. Og nu altså også en Oscar-vindende skuespillerinde i garniture ...

Kim Kardashians selvoptagelse

Den amerikanske kendis, model og Kanye West-ægtefælle Kim Kardashian kom for et par uger siden på Snapchat - med profilen @kimkardashian, hvis nogen skulle være i tvivl:

- Den første post var...... ta daaaaa en selfie, siger Sara Bro. Hvis du (endnu) ikke er på Snapchat, kan du dog også få en bid af Kardashian på anden vis:

- Køb evt hendes bog "Selfish", eller følg hende på Instagram for flere, nåå ja: selfieeeesssss.

Stener-humor

På Instagram følger 165.000 brugere @420lolguy - og får leveret humor til mobilen af den slags, der er så fladpandet og fjollet, at det er svært ikke at grine som om du havde røget fniseurt.

- Mine yndlings stener-memes - grin grin grin, siger Sara Bro.

Kælling på den gode måde

- Mine yndlings bitch-memes, siger Sara Bro kort om Instagram-profilen @betches, der består af sjove citater og billeder fra "brutalt ærlige og selvbevidste" unge kvinders synspunkt, som de selv formulerer det på betches.com.

Betches er nemlig også et website, en bog og en online-shop. Altsammen med en "betchet" tilgang.

Farvestrålende samfundssatire

- Det er vildt sjælden, samfundskommenterende, visuel humor, siger Sara Bro om Instagram-profilen @plastikmagazine.

Bag Plastik Magazine står det kreative firma Plastik Studios, der holder til i Libanons hovedstad, Beirut. på Instagram giver de et kritisk blik på bling-bling og luksus med farverige (og ofte pink) billeder.

Bliv stopmæt med øjnene

Hvis dine øjne er sultne, har Sara Bro også råd for det:

- Burgerimperiet på Instagram anmelder alle danske burgere og inspirerer, når du skal lave burgere derhjemme. Rødløgsrelish? Karameliseret løg-mayo? Briochebolle, faldbyder Sara Bro.

Shop løs i forfærdeligt bling-bling

Hvis du har behov for at svinge dit kontokort over en opsigtsvækkende bling-bling plasticdims på nettet, foreslår Sara Bro Shop Jeen. Du kan selvfølgelig også nøjes med at shoppe med øjnene:

- Vi snakker hæsligheds-shopping: Selvlysende hampblads-nipple pasties, plateausko og tekst-tshirts, nævner Sara Bro om udvalget fra siden, hvor din musemarkør bliver til en milkshake, mens små, lyserøde hjerter daler ned over det hele.

Grin af børnene

Sara Bro kan også få et godt grin ud af DRs egen DR Ultra-profil på Instagram:

- Det er jo frygteligt at grine af børn. Det må man ikke ... Fy. Men 208 kommentarer på, hvad man håber, Mette Lindbergs frisure ligner på fredag i X Factor: hygge, banan eller et tv - ha-ha-ha-haaaa, siger Sara Bro.

Sara Bro

  • Er vært på Go'Morgen P3 sammen med Signe Vadgaard, Anders Stegger og Tue Sørensen. De sender alle hverdage kl. 6-9.
  • Holder fanen højt på de sociale medier, bl.a. kan du følge hende på Instagram.