Nuuurh! 5 film der gør dig helt blød om hjertet

Det er højsæson for bryllupper, og derfor har vi fundet en stak romantiske film frem, som kan få hjertet til at smelte hos selv den største kyniker.

'Pretty Woman' og 'The Wedding Planner' er blandt de romantiske film, man bare må se, mener bryllupsplanlægger Heidi Noer-Hvarre. (© Getty Images)

Bryllupsklokkerne kimer over hele landet i disse uger, og brudepar siger 'ja' til hinanden i ét væk.

August er nemlig højsæson for bryllupsfester og alt, hvad dertil hører af tyl, taler og tårer i øjenkrogen.

Er du en af dem, der ikke er blevet inviteret til kærlighedsfest, så bare rolig; vi har løsningen til dig lige her.

Vi har nemlig allieret os med wedding planner og ejer af firmaet TwoHearts, der hjælper med at arrangere bryllupper, Heidi Noer-Hvarre.

Hun giver her sit bud på fem romantiske film, du kan hygge dig med hjemme i sofaen – hvad enten du sidder alene med kleenex og den store slikskål, skal hygge dig med veninderne eller putte med kæresten under tæppet.

Og selvom du skulle have set nogle af filmene før, så kan vi vist kun være enige om, at de sagtens kan tåle et gensyn, ikke?

(© Getty Images)

The Wedding Planner

- Det er en supersød og romantisk film om en succesfuld bryllupsplanlægger, der dog ikke selv kan finde ud af det der med kærligheden. Lige indtil der selvfølgelig opstår følelser i en situation, hvor der ikke burde.

- Det er en film, hvor man rigtig kan sidde og drømme sig væk i håbet om snart at møde prinsen på den hvide hest.

'The Wedding Planner' med Jennifer Lopez og Matthew McConaughey (2001)

(© Scanpix)

The Proposal

- Denne film har jeg set mange gange, og jeg griner hver eneste gang.

- Den handler om en kvindelig, canadisk chef, som står til at blive udvist af USA og dermed miste sit job – med mindre hun altså gifter sig med en amerikaner. Og her kommer en af hendes medarbejdere så ind i billedet.

- Umiddelbart er de slet ikke et match, men efterhånden opstår der alligevel følelser mellem de to, som de begge kæmper imod.

- Jeg føler mig supergodt underholdt.

'The Proposal' med Sandra Bullock og Ryan Reynolds (2009)

(© Universal Pictures)

Mamma Mia!

- 'I do, I do, I do, I do, I do'!

- Filmen er jo ren nostalgi med alle de her fantastiske Abba-numre, der er pakket ind i en sød og romantisk fortælling om en ung kvinde, der skal giftes, og som gerne vil finde ud af, hvem hendes biologiske far er.

- Selvom skuespillernes sangstemmer ikke er de største, kan man ikke lade være med at sidde og rocke med til denne feel good-film.

'Mamma Mia!' med Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth m.fl. (2008)

(© Getty Images)

Pretty Woman

- Selvom der godt nok ikke er nogen, der bliver gift i denne film, så hører den altså med på listen over romantiske film.

- Igen handler det om, at der opstår følelser mellem to personer, der ikke burde være et match – en forretningsmand og en prostitueret. Men følelserne opstår alligevel, og jeg elsker det.

- Det er en virkelig god kærlighedsfilm, som jeg kan se igen og igen.

'Pretty Woman' med Julia Roberts og Richard Gere (1990)

(© Scanpix)

The Bodyguard

- Den mest dramatiske film på listen, men en film som stadig er superromantisk.

- Fortællingen om superstjernen, der forelsker sig i sin bodyguard, er ikke alene sød, den får også en til at tænke over, at lykken måske findes helt andre steder end der, hvor man regnede med.

'The Bodyguard' med Whitney Houston og Kevin Costner (1992)

Facebook
Twitter