Sexmesse slår dørene op: 4 tendenser der gør dit forår lidt frækkere

Arrangør guider os til, hvilke tendenser der vil tegne året set fra sengekanten. Og hvad ordet 'klunkevoks' dækker over.

Her er det fra sexmesse i Valby-hallen i sidste år, der blandt andet bød på mandestrip. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2016) (Foto: © Jens nøRgaard Larsen, Scanpix)

Sex er kommet for at blive.

Men ligesom bilkørsel er kurverne mere interessante end lange lige strækninger.

Så hvorfor ikke spæde de klassiske missionærstillinger op med lidt blid bondage? Eller gøre akten ekstra spændende ved at invitere flere med?

Det mener arrangør Dennis Møller, der fra fredag til søndag byder alle lystige mænd og kvinder velkommen til den store sexmesse 'Erotic World' i Valby Hallen.

Her anbefaler han fire sex-tendenser, der kan inspirere i soveværelset - eller andre steder.

Klunkevoks

Ligesom man om foråret river ukrudt op med rode, er der nu opfundet et hjælpemiddel til at fjerne eventuelle genstridige børster forneden, nemlig 'klunkevoks'.

- Kroppens naturlighed kommer mere og mere i fokus, og manden må gerne have en far-krop, men den skal stadig være fristende. Jeg vil klart anbefale klunkevoks, for det giver de blødeste, mest velduftende kugler, siger Dennis Møller.

Klunkevoks kommer i mange forskellige afskygninger, men blev oprindeligt udviklet til brug i cykelsporten.

Det er efterfølgende blevet så udbredt, at alle lige fra soldaten, løberen eller dig der sidder ned på kontoret hele dagen og går i meget tætsiddende bukser, kan bruge smørelsen.

BDSM

B for bondage. D for dominans. Og S og M for sadomasochisme.

Ja, selvom anmelderne ikke just var begejstrede over 'Fifty Shades of Grey', har de populære bøger og Hollywoodfilm ikke været forgæves, når det kommer til selv at finde pisken frem derhjemme.

- Efter filmene har den “almindelige dansker' fået øjnene op for, at sex er meget mere end missionærstilling og baghyler. SM- og swingerklubber landet over udtrykker også, at de mærker en større interesse for at udforske alt det, man ikke kan derhjemme, siger Dennis Møller.

BDSM er en samlet betegnelse for seksuelle fetisher, der udforsker forholdet mellem overherre og slave, og som i situationen kan virke opstemmende, men ellers er forbundet med smerte.

- Det er ikke for sarte sjæle, men nærmere for dem, der kan skelne mellem, hvornår en situation er til slagfærdig sex eller romantisk kissemisse, siger Dennis Møller.

Tantrasex

Mangler du et åndehul i en stresset hverdag? Så prøv tantrasex!

Her handler det ikke om at komme, men at blive i ekstasen, der aldrig får et klimaks i form af en udløsning.

Intimitet og nærvær er grundingredienserne i denne erotiske videreudvikling af den indiske okkultreligion, der ifølge Dennis Møller er mere populær end nogensinde før.

- I en stresset hverdag kan der være behov for ro og indre kontakt. Her kan tantrasex hjælpe den enkelte, men også par til bedre og mere selvkærlighed, siger Dennis Møller.

Swingerklub

Tidligere var swingerklubber forbeholdt de færreste. Men i dag har sexfællesskaberne vundet udbredelse hos en stor gruppe danskere, der har lyst og mod på at kaste sig i flæng med flere uden mange andre nævneværdige forpligtelser end prævention og god opførsel.

Om man er single eller par: Alle kan lege med.

- For dem i forhold er det vigtigt at opleve ting sammen og få noget inspiration, man kan tage med hjem. Når man holder liv i fællesskabet, har man også mere at holde sammen med som par, siger Dennis Møller og tilføjer:

- Der er stadig dem, der nyder singlelivet og sagtens kan have sex med sig selv. Og dem har vi også masser til på messen.

'Erotic World' i Valbyhallen åbner fredag klokken 14.00 og varer til og med søndag klokken 18.00.