Træt af 'Last Christmas'? Her er 5 nye julesange, du skal høre

Trænger du til at få opdateret din spilleliste med julesange? Så er her fem nye sange, der fortjener din opmærksomhed.

Både R. Kelly og Kylie Minoque er ude med helt nye julesange, men også Ariana Grandes julesang fra 2014 fortjener opmærksomhed, mener P7 Mix-vært Sandie Westh. (Foto: Collage © Getty Images)

December er lyden af ’Jul det' cool’, 'Jingle Bells' og Whams Last Christmas’, hvilket hurtigt kan blive lidt ensformigt.

Men vi behøver jo ikke kun at lytte til de gamle juletravere, for hvert år udkommer der helt nye julesange - også med unge kunstnere.

De må dog kæmpe med klassikerne om at få vores opmærksomhed i julemåneden.

Sandie Westh, der er radiovært på P7 Mix, anbefaler herunder fire julesange fra i år, som du bør give et lyt, og en nyere julesang, der sagtens kan blive en nyklassiker, hvis vi giver den en chance mere.

Cesilia og Hasan Shah: 'Kold december'

- Vi er ikke ude i en udødelig klassiker, men det behøver alle julesange jo heller ikke at være. Det er ligesom alle andre hits – nogle gange er det bare et hit, som man spiller nogle år, men det er ikke ensbetydende med, at det er en dårlig sang. Det er en rigtig fin og meget nuttet julesang, de har lavet.

Kylie Minogue: 'At Christmas'

- Det er altså en god julesang. Jeg tvivler på, at det bliver en klassiker, men hey, det er jo Kylie. Hun har sagt, at hun udgiver et album næste år, hvor hun vender tilbage til sine fundamentale poprødder, og den her julesang kunne godt være en forsmag på det, for det er 100 procent pop.

Kacey Musgraves: 'Christmas Makes Me Cry'

- Katy Perry er fuldstændig vild med hende. Så vild, at hun havde hende med som opvarmning på sin turné i USA for et par år siden.

- Jeg er også vild med Kacey Musgraves, hendes bluegrass-pop og hendes megafine julesang ’ Christmas Makes Me Cry’. Jeg tror, der er ret mange, der kan relatere til den, for julen kan også være trist, for eksempel hvis man går igennem noget hjertesorg.

Du kan se Kacey Musgraves synge sangen her.

R. Kelly: 'Home for Christmas'

- Jeg elsker r’n’b - også når den kombineres med jul. For eksempel er Destiny's Childs julesange vildt gode. Nu har R. Kelly så udgivet et julealbum, hvor man finder sangen ’Home for Christmas’, som, jeg synes, gør sig fortjent til at komme med på denne liste. Det er en fin julesang, som jeg sagtens kunne finde på at sætte på derhjemme.

Hør sange her.

Ariana Grande: 'Santa Tell Me'

- Denne sang er fra 2014, men den har overhovedet ikke fået nok opmærksomhed. Der er bjælder, klap og alt, hvad der gør en popsang god, og så er den en ørehænger.

- Jeg synes, ’Santa Tell Me’ er et godt bud på en ny juleklassiker - og så synger Ariana Grande fantastisk. Hun har ramt julepop-formlen perfekt her, siger Sandie Westh.

  • Sandie Westh er vært på P7 Mix og har et bankende pophjerte.

  • Har lavet en række af kanalens 'P7 Mix Maraton'-programmer og har bl.a. sendt syv timers radio om Take That og teenagestjerner.

Facebook
Twitter