Vilde koncerter og nye sange: 5 popnavne, vi glæder vi os til i 2017

Glæd dig til nye albumudgivelser og optursagtige koncerter. P7 Mix-vært Sandie Westh anbefaler 5 musikoplevelser, du skal se frem til i 2017.

2017 byder på lidt af hvert i popuniverset. Blandt andet kommer r’n’b-sangeren Frank Ocean til Northside Festival. Sidste gang han besøgte Danmark, spillede han i Tap 1 i København.

Nyt år. Nyt musik.

Det sidste fyrværkeri er brændt af - og fitnesscenteret har åbnet dørene for en ny sæson. Men heldigvis byder 2017 også på andet end slankekur og løbebånd. Især indenfor poppens verden.

Du kan forvente albumudgivelser med nyudklækkede artister og koncerter med gamle travere. Er du til glad pop, eller vil du hellere forføres ind i et mørkt popunivers, er der noget for dig i det nye år.

P7 Mix-musikvært Sandie Westh glæder sig og anbefaler her fem musikoplevelser, du skal se frem til i 2017.

Frank Ocean på Northside

Frank Ocean har kun spillet én gang i Danmark. Det var tilbage i 2013 i Tap 1's lokaler i København. Men i år kan du godt glæde dig, for han kommer til Northside Festival i Århus fredag den 9. juni.

- Jeg kunne ikke få hænderne ned, da det blev offentliggjort. Der findes ikke andre som Frank Ocean. Der findes kun én som ham, og det er Frank Ocean.

- Jeg håber, han spiller 'Monks' fra albummet 'Chanel Orange', så skal jeg have min dansemus på.

Dua Lipa med nyt album

Hun blev en af år 2016's nye kunstnere. Den engelske sangerinde Dua Lipa er anderledes og skiller sig ud fra alt det, der findes i popbilledet lige nu, fortæller Sandie Westh.

- Hun er meget mystisk med en mørk stemme. Hende glæder jeg mig rigtig meget til at se folde sig ud som artist.

- Hun laver virkelig nogle fede sange. Jeg glæder mig til at høre hendes nye popalbum.

Bruno Mars i Royal Arena

Tilbage i 2011 gav Bruno Mars koncert i København. Sandie Westh var blandt publikum og var ikke tilfreds med lyden.

- Sidste gang jeg hørte ham, optrådte han i Valbyhallen i København. Det var forfærdeligt. Lyden var virkelig som en badmintonhal, så jeg glæder mig så meget til at se ham i den nye Royal Arena.

- Jeg elsker ham bare. Jeg har set ham flere gange til forskellige events, og han ser bare ud som om, at han elsker at stå på scenen.

Lorde med nyt album

Lorde er fra New Zealand og er både sangerinde og sangskriver og udgav sit debutalbum - og eneste album indtil videre - 'Pure Heroin' i 2013. Sandie Westh regner med at se et nyt album fra Lorde i 2017.

- Hun udgav sit debutalbum, og så skete der ikke mere. Hun er en af de der klassiske artister, som ikke har behov for at lave massevis af plader og sange på en gang.

- Hun laver den der mørke pop, som skiller sig ud. Glad pop er også fantastisk, men det er bare fedt, når der kommer en sanger, som er anderledes. Og det er hun.

Nyt musik fra Haim

Haim er en amerikansk søskendetrio, som er kendt for den lidt skæve pop. Danielle, Este og Alana Haim udkom med successalbummet 'Days Are Gone' i 2013.

- Haims musik er noget, der virkelig taler til mig. Jeg synes, de er forrygende.

- De skulle have udgivet nyt album her i efteråret og aflyste faktisk deres turné, fordi de skulle arbejde på pladen. (De skulle blandt andet have spillet i Tivoli, red.) Og det er nogle måneder siden, så jeg håber virkelig, de har noget godt i støbeskeen i år.

Sandie Westh

  • Vært på P7 MIX

  • Hendes pophjerte banker blandt andet for Michael Jackson, Take That og Whitney Houston

  • Også synes hun ikke, man skal skamme sig over, den musik man hører.

Facebook
Twitter