Anden rapper med MC Einar på nyt album

Anders "Anden" Matthesen er klar med sit andet album, der er uden regler og dogmer. Rap-legenden MC Einar er blandt multitalentets musikalske legekammerater.

Skuespiller, komiker, manuskriptforfatter, instruktør, rapper og sanger. Titlerne hober sig op på multitalentet Anders "Anden" Matthesens cv. Den 18. januar udkommer hans andet studiealbum, der har fået titlen Villa Peakstate, og musikinteresserede kan glæde sig til nummeret Superstars, hvor et af dansk raps største og første navne, MC Einar, rimer med.

På sin hjemmeside fortæller Anders Matthesen om stoltheden over sit kommende album.

- Mange af numrene har været på vej i årevis, og der er brugt rigtig lang tid på både skrivning, indspilning og produktionen. Alle sange er blevet til ud fra ren lyst, og det har gjort pladen meget legesyg og uden regler og dogmer. Genrerne er meget forskellige. Jeg har nydt at lege med musikken igen og er virkelig lykkelig over mit album, siger den 34-årige Matthesen.

Produceret af Bossy Bo

Villa Peakstate er produceret af Bossy Bo fra Østkyst Hustlers og er opfølgeren til Anders Matthesens første album, "Søvnloes", der udkom i 2006 og solgte omkring 20.000 eksemplarer.

Peakstate er ikke blot navnet på albummet, men også på kunstnerens hus. Matthesen fortalte for nylig til hjemmesiden frikvarter.dk, at Peakstate er den tilstand, man oplever, når man rent kreativt er på toppen.

Musikinteressede kan selv afgøre, om Anden er på toppen, når den første single, der bærer titlen Umami, offentliggøres i det nye år.

FacebookTwitter