Anders Lund Madsen: Drop kælenavnet, Bubber

Anders Lund Madsen og Bubber bekriger hinanden i medierne. Lund Madsen raser over, at Bubber har udfrittet ham om hans kærlighedsliv.

Der er kold luft mellem de to folkekære tv-værter Bubber og Anders Lund Madsen. På skift hænger de hinanden ud i medierne, hvor Lund Madsen blandt andet opfordrer Bubber til at droppe sit alias.

Anledningen til polemikken starter på ugebladet Se og hør, hvor Bubber i programmet "Verden ifølge Bubber" har været i praktik. Her får han til opgave at ringe til Anders Lund Madsen for at fritte komikeren om hans kærlighedsliv.

- Han burde om nogen kende modviljen mod at lade sladderhundene få poterne ind i privatlivets mere hemmelige afkroge, raser Anders Lund Madsen i en klumme i Jyllands-Posten med overskriften "Død over Bubber".

Anders Lund Madsen hævder, at han og Bubber havde en aftale om, at han ikke ville figurere i tv-programmet. Men han medvirker alligevel, og det fortryder Bubber i dag.

Han synes dog, at Anders Lund Madsen går langt over stregen.

- Lund Madsen har også udstillet mig som bøsse i radioen, pointerer han.

- Han går utroligt tæt på. Det er meget ubehagelige ting, han skriver. Jeg vil aldrig selv skrive noget lignende til andre mennesker, siger Bubber til BT.

/ritzau/

Facebook
Twitter