Anmeldere: Kongen af snigmord hedder Hitman

Det længe ventede danskproducerede computerspil 'Hitman Absolution' får topkarakter af anmelderne.

Det længe ventede danskproducerede computerspil 'Hitman Absolution' får topkarakter af anmelderne.

Det er det mest ventede danske computerspil nogensinde og at dømme ud fra de de første anmeldelser, så har ventetiden for spillets mange fans ikke været forgæves.

For selvom det er seks år siden, der sidst var nyt fra Agent 47 og resten af Hitman-universet, så har spilproducenterne leveret en imponerende efterfølger med 'Hitman Absolution'.

Imponerende grafikmotor

Hos computermagasinet Gameplay giver anmelder Anders Lauge Madsen spillet karakteren 9/10, og han leverer desuden denne kompliment til udviklerne bag det nye 'Absolution'.

- 'Hitman Absolution' er en oplevelse, der smager af meget meget mere. Velkommen tilbage IO Interactive. Vi har savnet jer, skriver Anders Lauge Madsen.

Især spillets nye grafiske motor Glacier 2 imponerer Gameplays anmelder.

-...vi kan dårligt få armene ned. Spillet håndterer hundredvis af mennesker på skærmen samtidig uden overhovedet at miste pusten. Og vi har heller ikke set en skaldet isse præsenteret så smukt før, skriver Anders Lauge Madsen.

Hitman gør drab sjove

Også på hjemmesiden GameReactor er anmelder Emil Ryttergaard godt tilfreds med det nye Hitman.

Også her får spillet karakteren 9/10 og anmelderen er især imponeret over helhedsoplevelsen i 'Hitman Absolution'.

- Når Hitman er bedst, og det er det ofte, så er banen smuk, målene er interessante og giver mening, og mulighederne for at dræbe sjove, skriver Emil Ryttergaard, der afleverer følgende bredside til Hitmans konkurrenter.

- Hitman er stadigvæk kongen af snigmord, og så kan konkurrenterne godt pakke deres tomahavker og rotter og magisk hurlumhej sammen. Det eneste man i virkeligheden har brug for, er et nyt jakkesæt.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter