Apple vil udkonkurrere Netflix: Ny streamingtjeneste kommer til efteråret

Den amerikanske it-gigant Apple vil lancere en streamingtjeneste, der får navnet Apple TV+.

Skuespillerne Steve Carell, Reese Witherspoon og Jennifer Aniston er med i det nye program "Morning Show" på Apple TV+. (Foto: Noah Berger © Scanpix)

Når du fremover er på udkig efter en serie eller en film lørdag aften, så kan Apple måske blive din hjælp til at sikre underholdningen.

Apple vil nemlig lave sin egen streamingtjeneste, fortæller selskabet mandag aften på et pressemøde i Cupertino i USA.

Dermed går det amerikanske selskab, der er kendt for iPhone, MacBook og iPad, ind på samme bane som blandt andet Netflix og HBO.

Det vil være en tjeneste med et månedligt abonnement. Apples nye tjeneste kommer i efteråret og vil være tilgængelig i mere end 100 lande. Det er endnu uvist, om den vil blive tilgængelig i Danmark.

Den nye streamingtjeneste vil have film og tv-serier. Der vil både være originalt indhold og fra andre producenter.

Apple har allerede løftet sløret for noget af det indhold, seerne vil kunne opleve.

Stjerneinstruktøren Steven Spielberg var også på scenen for at præsentere sit nye projekt. (Foto: Noah Berger © Scanpix)

Verdensstjerner på scenen

Skuespillerinden Jennifer Aniston, der særligt er kendt for tv-serien "Venner", vil være vært på et morgentv-show kaldet "Morning Show".

Filminstruktøren Steven Spielberg skal stå i spidsen for en science fiction-serie kaldet "Amazing Stories".

Derudover vil skuespilleren Jason Momoa spille hovedrollen i serien "Sea", der handlen om en verden, hvor det meste af befolkningen er blevet udslettet af en dødelig virus, og de sidste overlevende er blinde.

Apple er den seneste i rækken af store spillere, som har meldt sig ind i kampen om seernes gunst.

Tidligere har Amazon lanceret Amazon Prime Video. Disney er også på trapperne med sin egen streamingtjeneste senere i 2019. Den har fået navnet Disney+.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk