Bagedyst-vinder mobbet på nettet - nu svarer hun igen: 'Jeg nægter at tilfredsstille jer!'

Liv Martine, som vandt 'Den store bagedyst' i 2015, har fået nok af lede kommentarer på nettet.

På Jodel-appen har anonyme brugere kritiseret Liv Martines udseende. Og det vil 'Bagedyst'-vinderen ikke finde sig i længere. (Foto: © Carsten Mol, Dr)

- Virkelig klamt, at hun piller i sin hud samtidig med, at hun står med fingeren nede i en kagedej.

- Jeg vil så gerne følge med i 'Kagetid', men jeg kan simpelthen ikke se på hendes ansigt.

- Hun piller sig i ansigtet i samtlige stories. Det er virkelig ikke rart at se på.

Sådan lyder bare nogle af de anonyme kommentarer, den tidligere 'Bagedyst'-vinder Liv Martine er blevet mødt med på appen Jodel.

Her kan folk anonymt dele opslag, der enten kan være fiffige husråd, filmanbefalinger, jokes eller - mest gennemgående - gemen sladder.

Og Liv Martine har nu fået nok af de mange negative kommentarer, der er møntet på hendes ansigt. I et opslag på Instagram tager hun derfor nu bladet fra munden.

- Jeg ligger her i min seng med hjertebanken, tårer i øjnene og uro i maven, indleder hun sit opslag.

Hun takker sine følgere for at forsvare hende ved at svare på de modbydelige kommentarer, men erkender også, at det nu er blevet for meget med de ondsindede bemærkninger.

- Tror I selv, at jeg er stolt af, hvordan min hud ser ud? Tror I ikke, at jeg hver dag kæmper med at være ligeglad og filme præcis, hvordan jeg ser ud. Tror I ikke, jeg ville ønske, at min hud bare var fuldstændig fejlfri?, skriver hun i opslaget, der har fået næsten 20.000 likes.

- Fuck jo, men sådan er det bare ikke! Og ved I hvad, jeg nægter at tage makeup på for at tilfredsstille nogle af jer, fordi I mener, det er uhygiejnisk!, fortsætter hun.

Det er med dette billede, Liv Martine råber op på Instagram om folks væmmelige kommentarer. (© PRIVATFOTO)

Med hængepatter i supermarkedet

Til dr.dk fortæller Liv Martine, at hun har valgt at råbe op om Jodel-kommentarerne, fordi hun mener, det er et vigtigt signal at sende til sine følgere.

- Jeg har heldigvis et ret godt selvværd, men det er der måske mange af mine unge følgere, der ikke har. Og jeg vil gerne have, at de ved, at det ikke er okay at skrive den slags kommentarer.

Ifølge Liv Martine er det ikke så vigtigt at rette kritik af selve Jodel-appen, men i stedet de personer, som bruger den forkert.

- Det er jo ikke appens skyld. Det er de mennesker, der sidder og skriver tingene, der er feje. De står ikke til ansvar for det, de skriver. Og jeg forstår ikke, hvad de får ud af det. Jeg ved ikke, hvad det skal gøre godt for.

- For Jodel kan jo fungere fint som et anonymt forum, hvor man kan snakke om de svære ting i livet. Om det så enten er angst, kønssygdomme eller andre ting, folk af den ene eller anden grund ikke har lyst til at snakke med familie og venner om, siger Liv Martine.

Hun håber på, at hendes opslag kan inspirere andre til at hvile mere i at være uperfekte og bare være tilpas med sig selv.

- Jeg kan godt lide makeup og at gøre noget ud af mig selv og sætte hår. Men jeg kan også godt gå ned at handle uden makeup og med hængepatter.

- Det er jo grundlæggende fuldstændig lige meget, hvordan man ser ud. Om man har 50 bumser eller slet ingen. Det vigtige er, hvad vi har i hjertet, og hvem vi er som mennesker.

Sidst vi så Liv Martine i 'Den store bagedyst'-sammenhæng var i 2018, hvor hun sammen med Ditte Julie vandt 'Den store jule- og nytårsbagedyst'. (Foto: © Søren Olsen, dr)