Bar røv og kælen for Shu-bi-dua

Videoen til nummeret "Krig og fred" fra album nummer 7 fra shu-bi-dua er dukket op. Den viser Michael Bundesen som uduelig funktionær, der forkæles af strandnymfer.

Videoen til Shu-bi-duas "Krig og fred" fra album nummer 7 er aldrig tidligere blevet vist, men nu er videoen dukket frem i Michael Bundesens gemmer.

Videoen er fra den tid, hvor der var penge til at tage til St. Thomas for at optage en musikvideo. Den stammer fra 1980, og det kan ikke beskylde optagelserne for at lægge skjul på.

Den første kanal dedikeret direkte til musikvideoer så først dagens lys i 1981, derfor var det ikke just tradition for at producere musikvideoer dengang. Ifølge en pressemeddelelse fra bandet har heller Shubberne ikke selv tidligere set videoen, der nu er lagt op Youtube.

Fire nymfer kæler for Bundesen

Her kan man se en uduelig funktionær, der ikke kan få det til at gå op. Han drømmer i stedet om tropesol, liggestol og lumumba i det varme sand. Og det får han. Næsten.

Han forlader Danmark og rejser sydpå. Og på St. Thomas' strande møder han fire letpåklædte badenymfer, der i den grad er i kælehumør. Og det går ud over funktionærens krop, der kun er dækket af et par sparsomme, stramme badeshorts. Også de får en kærlig kæler.

Shu-bi-dua har remastered deres første ni album, og de udkommer 17. maj. For første gang også som download, der allerede nu er muligt at hente ned fra blandt andet iTunes.

Facebook
Twitter