Er Sander homoseksuel? Er I virkelig under vand?

Dr.dk's brugere var spørgelystne, da Nikolaj Lie Kaas sad klar ved live-chatten efter fjerde afsnit af 'Bedrag'.

Simon Kvamm, Burhan G eller Nikolaj Lie Kaas. Nogle af dr.dk's brugere havde svært ved at finde ud af, hvem der sad ved tasterne i DR's newsroom.

I introen til DR-serien 'Bedrag' er skuespillerne under vand. Sådan ser det i hvert fald ud.

Nikolaj Lie Kaas løftede efter at have live-chattet med dr.dk's brugere søndag aften sløret for, hvem der rent faktisk er under vand.

- Thomas Bo Larsen og Esben Smed er under vand. Jeg er ikke, og de andre er heller ikke. Så fik vi lige ødelagt al magi omkring den intro, konstaterede 42-årige Nikolaj Lie Kaas.

Den 42-årige skuespiller sad klar ved tasterne efter fjerde afsnit af 'Bedrag' og svarede beredvilligt på spørgsmål om sig selv, sin rolle som Alexander Sødergren i 'Bedrag' og sin karriere som skuespiller generelt.

- Det undrer mig, at folk var så flinke. Folk er meget flinke. Jeg troede, at de ville være mere kritiske. Og så er jeg aldrig før blevet sammenlignet med Burhan G, siger han.

Du kan læse hele chatten ved at klikke på linket herunder. Eller du kan nøjes med at læse et uddrag af chatten under linket.

Maj:Hej Nikolaj. Kunne Sander være homoseksuel? Det var et fristende øjeblik i forrige afsnit med Claudia, og der var noget privat på den USB dér ;)

Nikolaj Lie Kaas: Hej Maj. Tro mig, det har jeg selv tænkt over. Det må jeg lade dig om at tolke.:)

Freya Lohe:Har Sander en kone eller kæreste?

Nikolaj Lie Kaas: Hej Freya Han har hverken kone eller kæreste.

Tanja Fox:Hej Nikolaj Hvordan forberedte du dig til din rolle i Bedrag? Den ligger jo langt fra tidligere roller... PS du er overbevisende "en kold skid"

Nikolaj Lie Kaas: Hej Tanja. Jeg snakkede, læste og så en masse ting fra forskellige mennesker og medier. Research er et virkelig spændende nørderi. Har altid elsket det. Det kan godt være man ikke har set mig sådan før. Jeg føler ikke det var et long stretch væk fra mig selv. Og til P.S. Tanja, jeg ER en kold skid. :)

Mikkel:Når du spiller skuespil tænker du så nogle gange på din far?

Nikolaj Lie Kaas: Hej Mikkel Nogen gang kan jeg tænke, at han havde nået at se hvad jeg kan. MEn jeg har svært ved at spejle mig i hans skuespil. Der er vi fra langt fra hinanden, synes jeg. Ejer stor respekt for ham dog.

Sofie Damkjær:Hvorfor er der vand i intro-sangen?

Nikolaj Lie Kaas: Hej Sofie Dråben der fik bægeret til at flyde over. Folk der drukner i grådighed. Jeg kunne blive ved.:)

Claus:Hej Nikolaj. Tøjet du har på i bedraget er det noget som du selv ville foretrække i privaten? ;)

Nikolaj Lie Kaas: Hej Claus Det meste er mit eget tøj. Nej, det er e mit clothing line, men jegt har været med til at vælge det, selvfølgelig. Er ikke personligt så skidepjattet med dobbeltradet jakkesæt.

Christian Tremmer:Hvem er din største inspiration. Kan du ikke svare, skal snart i seng :D

Nikolaj Lie Kaas: HAHAHAHAHA Der er mange. Lige nu er det dig, der er min største inspiration, at være så fremme i skoene at du kræver et svar nu! Ikke så meget pis. Sov godt, bassemand.

Henning:Hej Nikolaj. Hvilke tv-serier holder du selv mest af?

Nikolaj Lie Kaas: Hej Henning Homeland, Dexter, Breaking Bad, Heroes, The Knick, True Detective, The Shield, The wire, House of Cards, Manden med de gyldne ører (dansk meget undervurderet serie.)

Torben H:Hej Nikolaj. Du er mega sej! Hvilken rolle ville du spille hvis DR skulle indspille matador igen?

Nikolaj Lie Kaas: Hej Torben. Godt spørgsmål. Det er ikke svært. Hr Schwann

Alberte:Hej Nikolaj. Jeg elsker din stemme. Især i Ratatouille. Du er fantastisk. Kan også godt lide dit ansigt btw :P

Nikolaj Lie Kaas: Hej Alberte Tusind tak. Puha. Fandme glad for du lige til sidst også kan lide mit ansigt.:) God aften

Ullabadulla:Tak for din optræden til Grønkoncert 2013. Elsker når du synger 'tættere på himlen', bare ærgerligt du ikke har udgivet så meget på det seneste. Du har også en god overkrop - du står jo i bar bare i 'fugt i fundamentet', bare rolig har ikke nøgenbilleder af dig.

Nikolaj Lie Kaas: Hej Ulla. Tak, men jeg tror du blander mig sammen med Burhan G. Det er sjældent det er sket, vil jeg sige.

Lena Von Loca:Hej Nikolaj. 1. Kan du lide fyldt perberfrugt? 2. Har du røget så mange joints, at du ikke kan lugte, hvis der var ild i dit eget hår? 3. Smagte kyllerylle virkelig af Grethe? 4.Hvor mange episoder er ;atador på? 5. Sover Dolly virkelig på ryggen? 6.Var det en syg høne, der havde lagt det æg? 7. Lever Vuk? 8.Er der virkelig fugt i fundamentet? Og i såfald, hvem skal lave det?

Nikolaj Lie Kaas: 1. Ja 2. Nej 3. Ja. 4. 24 5. Ja 6. ja 7. Ja. 8. Ja, og Burhan, selvfølgelig.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter