Bedrag

Thomas Hwan brillerer i rollen som Alf: Jeg ville hellere have været musiker

- Jeg har godt nok tit tænkt på, at græsset må være grønnere bag et trommesæt, indrømmer skuespilleren Thomas Hwan.

Thomas Bo Larsen (højre) og Thomas Hwan spiller tæt sammen i dramaserien 'Bedrag'.

34-årige Thomas Hwan høster store roser fra dr.dk's brugere for sin rolle som efterforskeren Alf i dramaserien 'Bedrag'.

Troværdig, ægte og slet og ret en "god skuespiller" lød ordene fra dr.dk's brugere, da de her til aften fik mulighed for at skrive til Thomas Hwan.

Men selv om han nyder succesen i 'Bedrag', så ville han faktisk hellere lave noget helt andet.

- Jeg er egentlig ikke en af dem, som altid har vidst det (at han skulle være skuespiller, red.), men på en eller anden underlig måde blev det bare nærmest noget af det eneste, jeg kunne tænke på. Faktisk ville jeg hellere have været musiker, svarede Thomas Hwan brugeren Charlotte.

En anden bruger fulgte op og spurgte Thomas Hwan, hvorfor han så ikke er blevet til noget ved musikken.

- Hmm ja... Jeg var jo nok ikke god nok. Har godt nok tit tænkt på, at græsset må være grønnere bag et trommesæt. Men sådan er det nok bare altid, svarede Thomas Hwan.

Adopteret fra Korea

Flere dr.dk-brugere ville gerne vide, hvor Thomas Hwan med det asiatiske udseende og efternavn kommer fra. Svaret er, at han blev adopteret fra Korea i starten af 1980'erne.

Thomas Hwans etniske baggrund fik brugeren Wilfred til at spørge:

Mener du, at branchen benytter sig nok af skuespillere med etniske aner? Og kan de bryde de stereotype roller?

- Først og fremmest håber jeg, at hele diskussionen omkring etnicitet hen ad vejen vil blive mere og mere naturlig og nuanceret. Som det stadig er i dag, taler vi om det som et brud på stereotyper, og det viser måske, hvor lang vej der er endnu. Men jeg håber godt nok, at vi kommer til at tage nogle store skridt, svarede Thomas Hwan, der er opvokset i Nordjylland.

Ikke så sej som Thomas Bo

Thomas Hwans nærmeste kollega i 'Bedrag', Thomas Bo Larsen, med den tykke københavnske dialekt og det iltre temperament kan vel dårligt forveksles med en nordjyde.

Alligevel ville en bruger, der kaldte sig selv 'Thomas Bo' gerne vide, hvorfor Thomas Hwan ikke er lige så sej som Thomas Bo Larsen.

- Uanset...uanset... hvor meget noget menneske ville prøve, så kan du ikke blive sejere end Thomas Bo, konstaterede Thomas Hwan.

Ikke så forstående som Alf

Der er ifølge den 34-årige skuespiller også noget at arbejde på, hvis han skal komme til at ligne 'Alf' mere.

- Det ville være løgn at sige, at jeg overhovedet ikke ligner Alf, for der er selvfølgelig mange ting i rollen, jeg henter fra mig selv. Men helt generelt tror jeg, vi er ret langt fra hinanden. Jeg er for eksempel slet slet ikke så forstående og overbærende som Alf.

Thomas Hwan bryder sig i det hele taget ikke om at se 'Alf' i fjernsynet. Eller andre af de Thomas Hwan-rollen, der ruller over skærmen.

- Det er faktisk ikke særlig rart. Jeg havde troet, at jeg ville have været mere cool med det. Men jeg kommer hele tiden til at tænke 'Hvorfor gjorde jeg ikke det der meget federe?', skrev Thomas Hwan.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk