VIDEO Gadedrengen fra Bedrag: Jeg vil gøre Nicky mere mørk

I DRs nye dramaserie ’Bedrag’ spiller det nye skuespil-talent Esben Smed karakteren Nicky. Se videoerne og hør alt om Esbens arbejde med rollen.

En af Danmarks nye, unge skuespilkometer er Esben Smed, der spiller Nicky i DRs nye dramaserie ’Bedrag’.

I videoen foroven fortæller Esben, om karakteren Nicky, der igennem serien har rodet sig ud i en hel del problemer. Esben forklarer, at en af grundene til at Nicky kommer i problemer er fordi, Nicky kræver respekt fra andre mennesker.

- Nicky har en grundlæggende higen efter respekt. Man skal respektere ham, og det kræver han, det ser man allerede i første afsnit, hvor der er en fyr, der ikke respekterer ham, forklarer Esben.

Bedrag

Den 25. sept. begynder anden sæson af DR's dramaserie 'Bedrag', der denne gang tager seeren med på en dyster rejse i bankverdenen. Se videoer og interviews om serien her.

Gå til tema

Nicky bliver mere mørk

Esben Smed er 31 år og blev færdiguddannet fra Statens Teaterskole i 2013. Esben har desuden spillet John Faxe i filmen ’Sommeren 92’. Derudover kender man ham fra Niels Malmros film ’kærestesorger’ fra 2009.

Når Esben spiller roller, kan han rigtig godt lide, at han ikke helt ved, hvor han skal hen, og det oplever han blandt andet med rollen som Nicky.

- Jeg elsker når jeg ikke helt ved, hvor jeg skal hen. Jeg har lyst til at Nicky skal blive mere mørk, fordi det er sjovere at lave den udvikling, fortæller Esben blandt andet om sit arbejde med karakteren Nicky.

Se videoen her under, og hør hvad Esben bedst kan lide ved karakteren Nicky.

Se Bedrag i DR TV lige her - og hver søndag kl. 20 på DR1.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve