'Beverly Hills 90210'-stjernen Luke Perry er død

52-årige Luke Perry, der spillede Dylan i hitserien 'Beverly Hills 90210', blev indlagt i sidste uge efter et slagtilfælde.

Den tidligere 'Beverly Hills 90210'-skuespiller Luke Perry er død. Han blev 52 år. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge skuespillerens agent, Arnold Robinson, døde Luke Perry mandag morgen efter i sidste uge at være blevet ramt af et slagtilfælde. Perry har siden været på hospitalet og var omgivet af familie og venner, da han døde.

- Familien er taknemmelig for den store støtte og bønner, som er givet til Luke fra hele verden, og beder samtidig om at retten til privatliv respekteres i denne svære tid, siger Arnold Robinson ifølge BBC.

Luke Perry blev verdenskendt for sin rolle i 90'er hitserien 'Beverly Hills 90210', hvor han spillede Dylan McKay. Senere har han medvirket i serien 'Riverdale' på Netflix.

I sidste uge kom det frem, at en ambulance var blevet kaldt til skuespillerens hjem i Los Angeles. Siden har informationerne været sparsomme.

Støtte fra 'Beverly-familien'

Siden sidste uges triste nyheder er støtten væltet ind til den kendte skuespiller.

Blandt andet har flere medlemmer af 'Beverly-familien' lagt billeder af Luke Perry ud på sociale medier.

- Ingen ord kan beskrive, hvordan mit hjerte har det efter at have hørt dagens chokerende nyhed. Lad os alle bede en bøn for, at han kommer sig hurtigt, skrev Ian Ziering, der spillede 'Steve' i hitserien på Instagram.

Også Shannen Doherty, der spillede 'Brenda', har sendt varme tanker til Luke Perry.

Facebook
Twitter