Big Brother vender tilbage til dansk tv

Næste år kan tv-seere igen følge med under taget på Big Brother-huset, når en ny gruppe flytter ind.

De seneste år har danske tv-seere hygget sig med reality-programmer som Paradise Hotel, Singleliv og De unge mødre. Men nu vender en klassisker tilbage.

For hvis du troede, at Big Brother bare var et levn fra reality-tv'ets barndom, så kan du godt tro om igen.

Næste år rammer verdens største tv-fænomen, Big Brother, igen de danske tv-skærme i et helt nyt setup under titlen "Big Brother 2012", skriver Ritzau.

Nu også overvågning på mobilen

Så hvis du er til konstant overvågning 24 timer i døgnet, ingen mulighed for at gemme sig og ingen mulighed for at tale med venner og familie i en længere periode, så kan det være, du skal melde dig til programmet.

Den intense overvågning bliver sendt live på både tv, radio, web og mobil denne gang.

- Seerne og lytterne har således mulighed for at følge livet i "Big Brother"-huset præcis hvor og hvornår, de har lyst - der er ingen grænser. Det bliver reality i real time, fortæller Thomas Mygind, kanalchef for Kanal 5, til Ritzau.

Overvågning af 3598 deltagere

Big Brother har ganske vist ikke været sendt i Danmark i flere år, men over to milliarder seere følger med på globalt plan. Fænomenet har indtil videre indtaget 87 lande, overvåget 3598 deltagere og kåret over 260 vindere.

I programmet kommer en udvalgt gruppe personer til at leve under samme tag i tre måneder under konstant overvågning og uden mulighed for at skjule sig. Isoleret fra venner, familie og resten af verden skal de sammen forsøge at overkomme Big Brothers daglige udfordringer. Men der er kun én, der kan stå tilbage som vinder af programmet og en halv million kroner.

Castingen til "Big Brother 2012" er allerede i gang på kanal5.dk.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve