BILLEDER De har modtaget Kronprinsparrets Sociale Pris

3. oktober finder vi en ny modtager af Kronprinsparrets Sociale Pris. Den er tidligere gået til blandt andet Julemærkefonden, Natteravnene og Red Barnet.

  • Foreningen TUBA modtog i 2014 Kronprinsparrets Sociale Pris. Foreningen giver terapeutisk rådgivning til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i en familie med alkohol- og stofmisbrugsproblemer (Foto: JAKOB BOSERUP © Jakob Boserup)
  • Kronprinsparrets Sociale Pris i 2013 gik til den frivillige landsdækkende organisation Natteravnene. Natteravnene blev stiftet i 1998 og mere end 30.000 frivillige har deltaget siden begyndelsen. (Foto: Lisbeth Grosmann © Bikubenfonden)
  • Kronprinsparrets Sociale Pris 2012 gik til Ungdommens Røde Kors. Organisationen er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. De hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. (Foto: Jakob Boserup © Bikubenfonden)
  • Kronprinsparrets Sociale Pris gik i 2010 til Landsforeningen af Væresteder. De arbejder for at sikre socialt udsatte borgere fristeder. (Foto: Jakob Boserup © Bikubenfonden)
  • Årets modtager af Den Velgørende Donation i 2008 gik til Morgencaféen for hjemløse. Caféen er et socialpædagogisk tilbud, der rådgiver og vejleder hjemløse, psykisk syge og alkohol- og stofmisbrugere. (Foto: Jakob Boserup © Bikubenfonden)
  • Den Velgørende Donation i 2007 gik til Ventilen Danmark, der hjælper ensomme unge. Derudover arbejder Ventilen for at skabe viden og debat om ensomhed blandt unge. (Foto: Jakob Boserup © Bikubenfonden)
  • Den Velgørende Donation i 2006 gik til Julemærkefonden. Fonden giver overvægtige børn en ny start og nogle nye måder at tackle hverdagen på. Dette sker gennem motion, sund kost og skoleundervisning i små hold over 10 uger. (Foto: Jakob Boserup © Bikubenfonden)
  • Kronprinsparrets Sociale Pris blev oprindeligt kaldt Den Velgørende Donation. Red Barnet var den første vinder. Her er generalsekretær Mimi Jakobsen på scenen for at tage imod. (Foto: Jakob Boserup © Bikubenfonden)
1 / 8

I år er det elvte gange, at Kronprinsparrets Priser ruller over tv-skærmen. Showet bliver afholdt i Kulturværftet i Helsingør, hvor den Sociale Pris igen vil blive uddelt.

For at opsummere hvem der gennem årene har modtaget Kronprinsparrets Sociale Pris, har vi samlet dem alle i en billedserie. Prisen blev ikke uddelt i 2009 og 2011.

Se eller gense alle vinderne øverst her på siden. Klik dig frem og tilbage på pilene.

I år bliver Kronprinsparrets Priser uddelt 3. oktober fra Kulturværftet i Helsingør.

Du kan følge med her på dr.dk allerede fra kl. 19, når Mikkel Fønsskov og Sanne Cigale ruller den røde løber ud og giver dig alt det bedste før, under og efter den kongelige prisuddeling

Facebook
Twitter