BILLEDSERIE Ny bog klæder politikere på i høje hæle og aftenrober

25 folketingspolitikere har iført sig det stiveste puds inden for dansk mode, som er tilpasset personligt til dem. Se syv af billederne fra den nye bog her.

  • Lisbeth Bech Poulsen fra SF har på billedet topas-øreringe på. (Foto: Elona Sjøgren © Photographer Elona Sjøgren®)
  • Socialdemokraternes Pernille Rosenkrantz-Theil er ikke meget til lange kjoler. Hun synes derfor, at Folketingets stylist, Pari Khadem, har valgt det rigtige tøj. (Foto: Elona Sjøgren © Photographer Elona Sjøgren®)
  • Mette Bock fra Liberal Alliance valgte at deltage i projektet, fordi hun synes, det var en sjov gimmick. (Foto: Elona Sjøgren © Photographer Elona Sjøgren®)
  • Rosa Lund fra Enhedslisten er normalt glad for stribede trøjer og er normalt dårlig til at bruge farver, fortæller hun i bogen. Dog ikke på billedet her, hvor hun er hoppet i en knaldrød kjole. (Foto: Elona Sjøgren)
1 / 4

25 folketingspolitikere viser en lidt anden side af dem selv i bogen 'Magt og mode', der netop er udkommet. Her har politikere iført sig aftenkjoler, høje hæle og jakkesæt for at posere foran kameraet.

Det er Folketingets egen stylist, Pari Khadem, og modejournalisten Lotte Freddie, som står bag bogen. Pari Khadem har stylet politikerne, mens Lotte Freddie har interviewet dem om, hvilke tanker de gør sig, når de hver morgen klæder sig på.

Du kan se syv af billederne fra bogen her.