Blachmans sidste gruppe trækker sig fra X Factor

X Factor-gruppen Nikoline Simone og Jean Michel trækker sig fra X Factor. Derfor er der ingen artister, der bliver stemt hjem i aften.

X-Factor-gruppen Nicoline Simone og Jean Michell vælger at forlade X Factor. Det sker kun to uger før den store finale i Herning. Deres beslutning betyder, at Thomas Blachman nu ikke har nogen artister tilbage.

Det betyder også, at anden halvdel af X Factor - X Factor Afgørelsen - udgår.

Det er Jean Michell, der har taget beslutningen, forklarer han selv til DR. Og han er blevet nødt til at gøre det på grund af personlige årsager, siger han.

Intet at gøre med Nicoline Simone

- Det har været en meget vanskelig beslutning at træffe, men jeg er helt afklaret med, at jeg har truffet det rigtige valg. Det er helt og holdent min egen beslutning, og den har intet at gøre med hverken Nicoline Simone, Thomas Blachman eller andre personer på X Factor-produktionen, siger han og understreger:

- Jeg ved, at det vil virke voldsomt, at jeg forlader programmet, men for mig har der ikke været andre muligheder, siger han.

Makkeren er ked af det

Nikoline Simone er ked af, at Jean Michel har truffet den beslutning. For hun havde glædet sig til at stå på scenen igen.

- Jeg respekterer hans valg, og vi er lige gode venner af den grund. Jeg vil gerne sige tak til Thomas Blachman for et godt samarbejde og for at have fået os så langt i konkurrencen. Det har været inspirerende at arbejde med ham og lære ham at kende, og jeg havde selvfølgelig glædet mig til at arbejde mere med ha, fortæller hun.

Du kan stadig sms'e

Når Nicoline Simone og Jean Michel nu er ude af X Factor, er der fire finalister tilbage i konkurrencen. Det er derfor blevet besluttet, at ingen af de tilbageværende fire finalister stemmes ud i aftenens udsendelse.

Til gengæld tæller alle sms-stemmer med og lægges sammen med stemmerne fra semifinalen på næste fredag. Først herefter ved vi, hvilke tre finalister der skal optræde til finalen i Boxen i Herning den 23. marts.

DR bakker op

DR's underholdningschef Jan Lagermand siger, at det er et stort tab for programmet. Han bakker dog gruppen op:

- Vi vil gøre alt for, at både Jean Michel og Nicoline Simone føler, at de får en positiv udgang på programmet, og vi har de bedste folk til at støtte og hjælpe dem på alle tænkelige måder i den kommende tid, siger han.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver dag.

Vis alle nyhedsbreve