Bliv bare lidt klogere på Robbie Williams

Popstjernen har samlet sine største hits fra perioden 1990-2010. Vi benytter lejligheden til at gøre dig lidt klogere på fænomenet Robbie.

For nogle måneder siden var en af de store historier i pressen, at Take That-medlemmerne Robbie Williams og Gary Barlow flirtede i videoen til nummeret "Shame", hvis video byggede på en satirisk omskrivning af home-eposet "Brokeback Mountain".

Nummeret var singleforløberen for det netop udsendte opsamlingsalbum "In and Out of Consciouness: The Greatest Hits 1990-2010", hvor Robbie Williams samler 39 af sine største hits. Udgivelsen markerer også slutningen på en æra, da det er det sidste under hans nuværende kontrakt med pladeselskabet EMI.

I den anledning har vi kigget nærmere på personen Robbie Williams. For hvem har han været sammen med, er han til fyre, spøger det egentlig på hans mansion og er han på stoffer? Her er din chance for at blive en smule klogere på popstjernens privatliv.

Robbie og damerne

Noget Robbie har været kendt for siden sin ungkarletid i Take That, er sit kvindetække og ditto seksuelle eskapader. Robbie har gennem tiden haft gang i adskillige modeller (Erin Axtell, Rachel Hunter), scoret diverse skuespillerinder (Cameron Diaz, Valeria Cruz) og så har der været rygter om noget flirteri med Lily Allen og den stille af Ozzy Osbournes to døtre, Aimee.

I bogen 'Feel', der er skrevet af Robbie Williams kammerat, Chris Heath, kan man i øvrigt fornøje sig med anekdoter fra Robbie Williams mange hunkødsfangster på sin European Tour i 2003. I dag lader det dog til at skarnsbassen er faldet på plads. I hvert fald har han de sidste par år dannet par og boet sammen med skuespillerinden Ayda Field på sit mansion i England.

Robbie og mændene

"I wouldn't enjoy it but I could do it under pain of death, or if it meant saving a baby bunny from being burned alive"

...har Robbie engang svaret til spørgsmålet om, hvorvidt han kunne finde på at have seksuelt samkvem med en mand. Robbies seksualitet har altid været et hedt emne - ikke mindst på grund af diverse homoseksuelle indikationer i sange som 'Your Gay Friend' og 'Old Before I Die'.

Robbie har dog gang på gang afvist rygterne og lagde bl.a. sag an mod en medievirksomhed, der påstod, at Robbie var skabsbøsse. Sagen vandt han - og som Robbies bedste ven og skuespiller, Max Beesley, skulle have udtalt: "...the rumours about him being gay, for example. Not true. I've never met anybody less gay in my life!" Så skulle dét vist være slået fast.

Og det ændrer en snedig sammenskruet "Brokeback Mountain"-inspireret musikvideo ikke ved.

Robbie og medierne

Robbie har aldrig lagt skjul på, at han ikke er helt tosset med sladderblade. Faktisk var Robbie på et tidspunkt så træt af rygterne om, at han skulle være homoseksuel, at han en dag besluttede sig for at tage røven på paparazzierne.

I håbet om at kunne overfodre paparazzierne med så meget lir, at de ville miste interessen for ham, poserede han overlagt foran en gayshop med én af sine mandlige venner i hånden. Tilmed sendte han nogle manipulerede billeder i rotation hos sladderbladene, der forestillede ham og hans daværende kæreste, Rachel Hunter, splitteragende ved poolen i baghaven.

"My thinking behind it all was if I flood the market with loads of stuff, they won't know what to trust, therefore they'll stop taking pictures", har Robbie selv udtalt om baggrunden for narrestregerne. Om det virkede? Tydeligvis ikke. Robbie er stadig et jaget dyr og har eftersigende også fortrudt sine mediestunts efterfølgende.

Robbie og stofferne

Narrestreger som disse befinder sig dog i den mildere ende af den lange række af konsekvenser, det har haft for Robbie at være en offentlig person.

Årene i Take That tog hårdt på den unge Robbie, og allerede tidligt i sin karriere måtte Robbie døje med den første flere depressioner, der fik ham så langt ud på stoffer, at selveste Elton John greb ind og fik ham indlagt på en afvænningsklinik.

Robbie har siden ladet sig indlægge igen og har siden midten af 90'erne kæmpet med et årelangt misbrug af antidepressiv medicin. Derudover har han i en periode været ude i et heftigt alkoholmisbrug og har også i en overgang flirtet med heroin.

Robbie og UFO'erne

Efter det udskældte album 'Rudebox', tog Robbie en treårig pause fra musikken, hvor han især dedikerede sig til sine interesser for det paranormale.

I den forbindelse har Robbie bla. været centrum i en dokumentarfilm, hvor BBC fulgte ham til en UFO-konvention i Nevada, og Robbie har desuden sagt i et interview, at han har set UFO'er hele tre gange. Den første gang som barn, den anden gang i LA og den tredje, da han netop havde skrevet en sang om dét med at møde en alien.

Robbie har dog ikke kun haft rendezvous'er med aliens. Hans mansion i Wiltshire er nemlig, ifølge Robbie, hjemsøgt af Catherine Parr, der var én af Kong Henry VIII's koner. Bøh!

"In and Out of Consciouness" udkom i mandags. Du kan vinde albummet her.

Facebook
Twitter