Bob Dylan igen, igen til Danmark

Bob Dylan er 67 somre og nærmer sig igen Danmark og Forum i Købehavn, der 29. marts lægger gulv til den amerikanske verensstjerne. Også Grace Jones kommer til landet

Intet år uden besøg af Bob.

Sådan kunne det næsten lyde, når talen kommer på Bob Dylans besøg i Danmark.

Og den aldrende sing- and songwriter annoncerer nu sit næste besøg i Danmark. Det sker 29. marts næste år, hvor han optræder i Forum i København.

Både sidde og stå

Til koncerten bestemmer publikum selv, om de vil sidde eller stå. Forum gør nemlig plads til begge typer af koncertgængere. På gulvet vil de stående kunne høre His Bobness, mens de siddende kan lytte til ham fra deres sæder på tribunen og terrasserne.

Billetsalget begynder 9. december kl. 10 fra Billetlugen eller Fona.

Turneen, der aldrig stopper

Bob Dylan har turneret i et væk de seneste mange år, hvor han givet mere end 100 koncerter om året. Imponerende i sig selv, og det præstationen bliver ikke mindre iøjnefaldende, når man tænker på, at han har rundet de 67 år.

Den konstante turneren har fået medier og fans til at kalde turneen The Neverending Tour, der har har ført Bob Dylan til Danmark i flere omgange.

Danmark altid på kortet

Senest besøgte han Arena Fyn i Odense, mens både Forum i København og Messecenter Herning havde æren af Dylan i foråret 2007. Før det spillede bob Dylan på Orange Scene op Roskilde Festival i 2006.

Grace Jones kommer til landet

Bob Dylan er ikke den eneste veteran, der besøger Danmark til næste år. Også Grace Jones lægger vejen forbi Danmark og Frederiksberg, når hun 30. marts spiller i Falkoner Teatret.

Hun har for nylig udgivet sit første album i næsten 20 år med titlen Hurricane. Billetter til koncerten kan købes fra 8. december kl. 10 fra Billetlugen eller i Fona