Forfatter annoncerer ny bog om Bridget Jones: Nu som gravid

Først nu er det officielt, at den kommende Bridget Jones-film efterfølges af en bog af Helen Fielding.

I filmen om Bridget Jones' graviditet har Bridget haft sex med to mænd inden for kort tid, og ved ikke, hvem faren er. (© Universal)

Hun er blevet gravid, men det skete naturligvis ikke på den måde, hun havde planlagt. Men gravid, det blev hun, og mens hun spiser snaskede pomfritter og går til akavede fødselsforberedelser, forsøger hun at besvare det endnu mere akavede spørgsmål: hvem er faren til barnet?

Med andre ord: Bridget Jones er tilbage.

Længe har det været kendt, at den elskeligt akavede brite ville vende tilbage på film, men først nu fortæller forfatter Helen Fielding, at en bog følger efter premieren.

Det skriver flere engelske medier.

Bogen, der på engelsk får titlen ’Bridget Jones’s Baby; The Diaries’, udkommer til oktober og følger efter filmen, der kommer til september.

- Jeg er virkelig spændt på at se Bridget Jones’ liv på det hvide lærred igen, og jeg er henrykt for at blive udgivet af Jonathan Cape (britisk forlag, red.), siger Helen Fielding ifølge The Guardian.

Historien om Bridget Jones - der ifølge forfatteren handler om spændet mellem, hvordan vi alle tror, at vi skal være, og hvordan vi i virkeligheden er - tog sin begyndelse i avisen the Independant i 1995. Her skrev Helen Fielding en anonym klumme, som året efter udkom på bog. I dag har de tre bøger i serien solgt over 15 millioner eksemplarer på verdensplan, skriver The Guardian.

Facebook
Twitter