Michelle blev dumpet i datingprogram på DR: Nu har hun skrevet en bog om oplevelsen

Michelle Ernst har samlet sine dagbogsskriblerier om ulykkelig kærlighed og har udgivet dem som bog.

26-årige Michelle Ernst var sidste år med i DR3's datingprogram 'Koden til kærlighed', hvor hun blev dumpet af sit match efter en uge. (© PRIVATFOTO)

- Jeg var jo taget til Distortion for at mødes med ham! Hvor fanden var han? Tårerne pressede sig på. Jeg følte mig dum og ligegyldig, og det var det sidste, jeg havde brug for oven på en dag som i dag. Og så på kamera!

- "Se, stakkels Michelle. Hun er blevet efterladt af sit match". Kunne allerede høre for mig den triste musik, som DR3 ville smide på som underlægningsmusik.

Sådan lyder en af passagerne i bogen 'Kærlighed eller klamydia - af hende der blev dumpet efter en uge i 'Koden til kærlighed'', som 26-årige Michelle Ernst selv har fået udgivet.

Hun var, som bogtitlen antyder, sidste år med i DR3's datingprogram 'Koden til kærlighed', hvor fire par blev matchet ud fra en algoritme og fra dag et af eksperimentet skulle flytte sammen.

Lige siden jeg har kunnet skrive, har jeg skrevet dagbog. Og lige siden jeg var 16 år har min dagbog stort set handlet om min ulykkelige søgning efter kærlighed, siger Michelle Ernst. (© PRIVATFOTO)

Men algoritmen ramte slet ikke plet, da den matchede Michelle Ernst med Daniel Christensen, der droppede hende efter en uge.

- Min deltagelse i 'Koden til kærlighed' var lidt et breaking point. Mindre end en uge efter fik jeg et angstanfald, fortæller Michelle Ernst og fortsætter:

- Jeg lagde meget vægt på, at jeg var den eneste, som i programmet blev dumpet så hurtigt. Det var en bedrift i sig selv. Jeg tænkte: "Wauw, han kunne ikke engang holde mig ud i en uge". Det var hårdt, specielt fordi alle kunne se det på tv.

'Du skal ikke tørre pik i mine pyntepuder!'

Men der kom også noget godt ud af hendes datingnedtur, som alle kunne følge med i.

Da 'Koden til kærlighed' sluttede, besluttede Michelle Ernst sig for at udgive en bog med alle hendes dagbogsskriblerier.

- Lige siden jeg har kunnet skrive, har jeg skrevet dagbog. Og lige siden jeg var 16 år, har min dagbog stort set kun handlet om min ulykkelige søgning efter kærlighed.

- Jeg har altid gerne villet have en kæreste, men det er aldrig rigtig lykkes, siger Michelle Ernst, der dog har fundet sig en kæreste nu.

Men bogen, eller dagbogen, handler om meget mere end ulykkelig kærlighed.

Den er en sjov og ærlig blanding af fortællinger om mærkelige dates, om at blive brændt af, om one night stands, der har opført sig hul i hovedet og forfærdelige sex-oplevelser med fyre.

Hun husker for eksempel en fyr, som gjorde noget utilgiveligt ved hendes pyntepuder.

- Jeg oplevede, at en fyr, jeg kun havde datet et par gange, pludseligt hev "den" frem og syntes, at det skulle være nu (vi skulle have sex). Da han var "færdig", tørrede han "den" af på min pyntepude. I det øjeblik besluttede jeg, at det ikke skulle være ham, griner Michelle Ernst.

Og netop derfor hedder hedder et af kapitlerne i bogen 'Du skal ikke tørre pik i mine pyntepuder!'.

Michelle Ernsts bog 'Kærlighed og Klamydia' kan købes på hjemmesiden bod.dk. (© PRIVATFOTO)

Hun husker også tilbage på en anden fyr, hun datede i en kort periode.

- På den tredje date inviterede han mig hjem til sig, og fordi han havde købt to grøntsagsdeller i Føtex, mente han, at jeg skyldte ham sex.

- Han blev virkelig fornærmet, da jeg sagde nej. Nu havde han ligesom disket op med grøntsagsdeller. Han kunne virkelig ikke forstå det.

Håber andre kan spejle sig i hendes oplevelser

Michelle Ernst regner ikke med at blive rig på bogen, som hun selv har udgivet via hjemmesiden bod.dk.

Men hun håber, at dens læsere kan spejle sig i hendes oplevelser med alt, hvad de indebærer af dårlige dates, angst, følelsen af mindreværd og underlig sex.

- Jeg har allerede fået flere beskeder fra piger på Instagram, som takker mig for at sætte ord på alle de ting. Især når det gælder følelser og angst og dates, der forsvinder på Tinder, lyder det fra Michelle Ernst.

Du kan købe bogen 'Kærlighed eller klamydia - af hende der blev dumpet efter en uge i 'Koden til kærligheden'' på hjemmesiden bod.dk.

Facebook
Twitter