Michelle Obama kommer til Danmark

Den tidligere præsidentfrue kommer til København næste forår i forbindelse med sin nye biografi.

Den tidligere førstedame Michelle Obama besøger København 9. april. (© Scanpix)

Danmark får fornemt besøg 9. april.

Her vil den tidligere amerikanske præsidentfrue Michelle Obama besøge Royal Arena i København, som en del af sin turné i forbindelse med selvbiografien 'Becoming' ('Min historie' på dansk), der blev udgivet i november.

Indtil videre er København blandt seks europæiske byer, som Michelle Obama besøger under sin turné.

Det er den fynske festival Heartland og Live Nation, der står bag arrangementet. For Heartland, der hver sommer holder festival ved Egeskov Slot, har det længe været et ønske at få Michelle Obama til Danmark.

- Michelle Obama har været på listen over drømmepersonligheder på Heartland, siden vi startede festivalen. Vi er derfor taknemmelige over, at hun har valgt at gæste København, siger Ulrik Ørum-Petersen, direktør for Heartland, ifølge en pressemeddelelse.

En bestseller-biografi

Heartland består både af såkaldte talks, hvor kendte stiller op til foredrag, men også musikkoncerter. Men Heartland arrangerer også talks udenfor rammerne på Egeskov Slot, og her er Michelle Obama altså en af de første.

Bogen 'Min historie' fik allerede ved udgivelsen førstepladsen på New York Times' bestsellerliste. Bogen er udgivet i 3,8 millioner eksemplarer alene i USA og Canada og oversat til 31 sprog – heriblandt dansk.

Michelle Obamas turné, 'Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama', har allerede ført hende til flere amerikanske og europæiske byer og nu snart også København.

Facebook
Twitter