Ny erotisk bog: Nu skal vi høre Mr. Greys version

‘Fifty Shades of Grey’-forfatter EL James har afsløret, at der kommer en fjerde bog i den erotiske serie. Bogen genfortæller den kendte historie via Christian Grey.

Der kommer en fjerde bog i 'Fifty Shades of Grey'-serien. Den nye bog vil genfortælle historie om Christian Grey og Anastasia Steele set fra Greys synsvinkel. (Foto: Aaron Davidson © Getty Images)

De tre originale ’Fifty Shades of Grey’-bøger er solgt i over 125 millioner eksemplarer og oversat til mere end 50 sprog. Og traileren til filmatiseringen af den første bog er set over 70 millioner gange på YouTube.

Trods lunkne anmeldelser fra kritikere har den erotiske fortælling om studinen Anastasia Steele og milliardæren Christian Grey fået en helt enorm fanskare blandt kvinder verden over, der har levet sig ind i studinens møde med den forførende Mr. Grey.

Men hvordan mon den mystiske, sadistiske og stenrige Christian Grey egentlig tænker og føler?

Det får fans af serien nu mulighed for at opleve, når der kommer en ny bog, der genfortæller historien set fra Greys synsvinkel.

Det skriver The independent.

Længe ventet blandt fans

Bøgernes forfatter, EL James, løftede sløret for udgivelsen af den nye bog på sin Instagram-profil i går.

- Hej alle. For de af jer, som har spurgt, Christians synsvinkel på ’Fifty Shades of Grey’ udkommer den 18. juni på hans fødselsdag. Den hedder ’Grey’... Håber I vil nyde den, skriver hun på Instagram, hvor mere end 45.000 allerede har liket opslaget.

EL James forklarer, at den nye bog er dedikeret til de fans, der længe har ønsket at opleve historien set fra Christian Greys synsvinkel.

- Christian er en kompleks karakter, og læserne har altid været fascineret af hans ønsker, motiv og hans problemfyldte fortid. Og som alle de, der har prøvet at være i et forhold, ved, er der altid to sider af alle historier, har EL James skrevet i en blog.

Mere ’Fifty Shades’

Den nye bog kommer i kølvandet på den første filmatisering af ’Fifty Shades of Grey’, der havde været længe ventet og trak overskrifter verden over.

EL James forklarer, at det har været en fornøjelse at vende tilbage til skrivningen og være en del af Christian og Anastasias univers igen.

’Grey’ udkommer i USA og England den 18. juni.

I 2017 forventes den anden filmatisering ’Fifty Shades Darker’ at få premiere.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk