Susanne Bier skabte et gigantisk Netflix-hit: Nu laver forfatter en fortsættelse til 'Bird Box'

Forfatteren bag 'Bird Box' udgiver en fortsættelse til bogen, som filmen er baseret på.

'Bird Box' havde premiere på Netflix 21. december sidste år. (© Netflix)

Dit Facebook-feed svømmede angiveligt over af memes med Sandra Bullock i december.

Årsagen var Susanne Biers Netflix-film 'Bird Box', som mange anmeldere ikke var udpræget begejstrede for, men som skabte stor hype på de sociale medier.

Hypen ramte også Josh Malerman, da han så filmen.

Han er forfatteren bag romanen 'Bird Box' fra 2014, som filmen er baseret på, og han vil nu lave en fortsættelse til bogen. Det siger han til Esquire.

'Malorie' forventes at udkomme på engelsk den 1. oktober. (© Penguin/Random House)

Bogen, der efter planen skal udgives til oktober, hedder 'Malorie', opkaldt efter Sandra Bullocks karakter i filmen.

Selvom forfatteren er blevet spurgt mange gange om, hvad der sker med Malories børn, Dreng og Pige, så er det ikke dem, der bliver hovedpersonerne i den kommende bog.

- 'Bird Box'-verdenen er Malories historie, og jeg vil gerne vide mere om hende. Hen mod slutningen af filmen vendte jeg mig mod min datter Allison og sagde: 'Jeg vil vide, hvad der sker efter.' Og hun sagde: 'Altså, du ved, at du kan få det til at ske,' siger Josh Malerman til Esquire.

Film blev en seersucces

Han vil ikke ud med meget om, hvad der kommer til at ske i den kommende bog, men han røber, at historien begynder nogenlunde der, hvor den sluttede i filmen, og at man både vil lære Malorie og monstrene bedre at kende.

Til trods for de blandede anmeldelser endte Susanne Biers 'Bird Box'-film ifølge Netflix med at blive set af intet mindre end 45 millioner seere verden over på de første syv dage på streamingtjenesten.

Historien om Sandra Bullocks karakter i 'Bird Box', Malorie, fortsætter nu på bogform. Det er endnu uvist, om Netflix også vil lave endnu en film. (Foto: Merrick Morton © Netflix)
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk