Væltede verden med skræmmende 'dødsspil': Nu overrasker hit-forfatter med helt ny 'Hunger Games'-bog

Den populære 'Hunger Games'-serie udvides med både en ny bog og en ny film.

'Hunger Games' gjorde skuespilleren Jennifer Lawrence til en verdensstjerne. Lionsgate meddeler ikke, hvorvidt den Oscar-vindende skuespiller vender tilbage til universet, men eftersom den kommende film foregår 64 år før de fire andre film, er det nok tvivlsomt. (© Ritzau Scanpix)

En ny bog og film i den meget populære 'Hunger Games'-serie er på vej.

Det skriver forlaget Scholastic, der udgiver den populære bogserie, i en pressemedelelse mandag. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Bogen udkommer efter planen næste år og vil blive filmatiseret derefter, oplyser filmselskabet Lionsgate, der står bag filmatiseringen af bøgerne.

Den nye bog kommer til at foregå 64 år før handlingen i de tre andre bøger. Her vil man igen besøge den post-apokalyptiske verden Panem, men i perioden, der er kendt som 'the Dark Days' i fortællingen.

Her kæmper nationen med at komme tilbage på fode efter en hård krig.

De originale tre bøger har solgt over 100 millioner eksemplarer.

En ung Jennifer Lawrence i den første 'Hunger Games'-film fra 2012. De tre øvrige film udkom i 2013, 2014 og 2015. (© Ritzau Scanpix)

Filmproducent kan slet ikke vente

Bøgerne er skrevet af Suzanne Collins og handler om teenageren Katniss Everdeen, der bliver tvunget til at deltage i et realityprogram, hvor deltagerne skal kæmpe til døden.

Bøgerne er blevet til fire film, der har indtjent knap tre milliarder dollar over hele verden. Her bliver Katniss Everdeen spillet af den amerikanske skuespiller Jennifer Lawrence.

Formanden for Lionsgate, Joe Draken, glæder sig til at komme i gang med at lave filmen.

- Som det stolte hjem for 'Hunger Games'-filmene har vi svært ved at vente på, at Suzanne Collins' næste bog bliver publiceret, siger han.

- Vi har talt med hende undervejs i skriveprocessen, og vi ser frem til at arbejde sammen med hende om filmen, siger Joe Draken.

Suzanne Collins siger, at bogen vil udforske naturtilstanden, hvem vi er, og hvad vi opfatter som nødvendigt for vores overlevelse.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk