VIDEO Rekord-Jussi klar til ny succes

Ved midnat udkommer Jussi Adler-Olsens seneste skud på 'Afdeling Q'-stammen, og allerede nu har 'Den Grænseløse' sat rekord.

Den danske forfatter Jussi Adler-Olsen har allerede solgt mere end otte millioner eksemplarer og blevet udgivet på flere end 40 sprog.

Ved midnat får succesforfatteren så nye tal at prale med, når hans nye bog i 'Afdeling Q'-serien, 'Den Grænseløse', udkommer i et svimlende første opslag på hele 230.000 eksemplarer.

- Jeg giver dem en generøs blanding af alt det, der skal til for både at skabe en krimi og en thriller.

- Jeg føler mig sikker, og jeg ved, hvad det er, jeg vil lave, men jeg ved ikke, om folk kan lide det, siger forfatteren.

DR Nyheder mødte Jussi Adler-Olsen til en snak om hans nye bog - og hans succes. Se med i videoen i toppen af artiklen.

Stor research bag ny bog

I 'Den Grænseløse' møder læseren en hårdt presset Carl Mørk som fører Afdeling Q ind i en sytten år gammel sag om en pige, der blev fundet hængende død i et træ på Bornholm.

Forud for rekord-bogen har Jussi Adler-Olsen været igennem et stort stykke researcharbejde for at have 100 procent styr på alle detaljer.

Se hvordan har lavet research til 'Den Grænseløse':

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:544940c06187a21994464ef9

Med 'Den Grænseløse' er Jussi Adler-Olsen nået til den sjette bog i 'Afdeling Q'-serien, som kommer til at indeholde ti bøger, når den er komplet.

Se Jussi Adler-Olsen svare på spørgsmål fra Aftenshowets seere:

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:54494b0b6187a21994464f45