Vis hvad du læser – og kør gratis med bus til Bogforum

En bog er de næste dage lige så godt som en billet på bus 4A, som DR samtidig fylder med digte.

Hvis du viser en bog til chaufføren, er det gratis at køre med bus 4A til Bogforum i weekenden. Bøgerne her er fra DRs plakater og tegnet af My Buemann. (Foto: Leif Jørgensen © Creative Commons- Wikimedia Commons)

Hvis du viser en bog til chaufføren på linie 4A i i København i weekenden, kan du køre gratis med til Bella Center.Det er tilbuddet fra Movia i anledning af årets Bogforum.

Busselskabet vil på den måde gerne vise, at busturen eksempelvis kan give tid til bøgerne:

- Mange oplever, at tiden ikke slår til i hverdagen, og at det er småt med tid til fordybelse. Busturen er et kærkomment afbræk i en ellers travl hverdag, som du kan bruge til lige, hvad du vil. For eksempel at læse en bog, siger Søren Englund, centerchef i Movia.

Quiz i bogbussen

Samtidig gør DR bus 4A til en ”bogbus” med plakater og en lille litteraturquiz til turen. Kampagnen er startskuddet på en digt-kampagne på DR K i 2016:

- Poesien findes alle steder og DR K’s samarbejde med Movia flytter bare al den gode litteratur ud der hvor folk færdes i den københavnske hverdag, siger projektleder Kåre Veding Poulsen.

- Vi opfordrer også passagererne – og alle andre danskere – til at skrive ny original lyrik og sende til os. Det gælder uanset om de er trænede eller nye skribenter, siger han.

Både quizsvar og dine egne digte kan du sende til digter@dr.dk

Facebook
Twitter