Briterne vil høre om dansk galleri-sex

Et radioklip om den danske sex-udstilling "Blottet for skam" er lige nu det mest lyttede klip på BBC's hjemmeside.

BBC skriver om live-sex i Silkeborg og det er noget, der har fået briterne til at klikke på historien, hvor man kan høre et interview med projektleder Anne Poulsen. (© skærmbillede fra BBC)

Når mennesker dyrker sex på et galleri i Silkeborg, så når nyheden også til udlandet.

Lige nu er et radioklip fra BBC's 5 Live om den pornografiske, danske udstilling det mest lyttede og sete indslag på BBC's hjemmeside.

I klippet interviewer en britisk journalist galleriets projektleder Anne Poulsen om udstillingen "Blottet for skam", hvor et heteroseksuelt par, et lesbisk par og en onanerende kvinde dyrker sex. BBC-interviewet blev sendt i går.

"Det danske folk er delt"

- Der er gader her i London, hvor man kan betale for at se den slags, men her kalder vi det ikke kunst, siger journalisten og spørger, hvad er det så der gør det her til kunst?

Det får Anne Poulsen til at grine og fortælle at kunsten faktisk trådte ind på scenen allerede, da udstillingen blev annonceret.

- For det danske folk er delt. Du ved, jeg er den mest jagede person for tiden i Danmark. Halvdelen mener det er det rigtige at gøre, og den anden halvdel mener, at det er det mest skamfulde, jeg nogensinde har gjort. Jeg vil gerne have dialogen, forklarer Anne Poulsen i klippet.

Hør BBC-interviewet her.

Facebook
Twitter