Cecilie Frøkjær stopper som morgenvært

Cecilie Frøkjær stopper som morgenvært på TV2. Hun har været en elsket morgenvært i 12 år, men siger nu fra for at prioritere sine børn.

Cecilie Frøkjær stopper som morgenvært på TV2. Den 40-årige studievært har været i selskab med morgenfriske danskere de seneste 12 år, men nu siger hun fra for at prioritere sine børn.

- Jeg er i en situation i mit liv, hvor jeg enten er mor eller morgenvært. Der er som alenemor med to børn og et vækkeur, der ringer klokken 4.15, ikke plads til noget som helst andet, og det hele går op i planlægning, praktik og logistik. Jeg har helt personligt brug for, at jeg ikke hele tiden skal kigge på klokken - og for at kunne gå i seng efter klokken 21, siger Cecilie Frøkjær.

Fortsætter på TV2

Hun stopper som morgenvært den 1. august, men fortsætter på TV2. Det glæder programchef Keld Reinicke.

- Cecilie er en institution på dansk tv, og det gode er, at vi har papir på hinanden. Cecilie er ansat på TV 2, og jeg kan godt love, at hun også fremover vil præsentere sin gode journalistik og sit uovertrufne nærvær i programmer her på TV 2, siger Keld Reinicke.

TV2 vil nu finde en ny makker til Morten Resen, mens Kamilla Walsøe og Anders Breinholt fortsætter som det andet makkerpar.

Facebook
Twitter