Celine Dion synger dansk sang

Den verdenskendte sanger Celine Dion tager Tim Christensens "Right to the next one" med på sit kommende album. Det betyder, at han kan se frem til endnu en millionindtægt.

Den har allerede været et stort hit herhjemme med danske Tim Christensen - nu kan den blive et hit over det meste af verden.

Den canadiske sanger Celine Dion har i hvert fald indsunget danskerens ørehænger "Right next to the right one" til sit kommende album. Det betyder, at sanger og sangskriver Tim Christensen kan se frem til endnu en millionindtægt, skriver BT.

Herhjemme blev sangen især et massivt hit, da det var kendingsmelodi for tv-serien "Nikolaj & Julia" på DR1.

Snak om single

5. november vil man så kunne høre Celine Dions version på hendes kommende album "Taking Chances" og der hviskes allerede om, at sangen egner sig til en single.

Celine Dion kan noteres for et pladesalg på 175 mio. Sælger hun omkring et par millioner af sit kommende album, så er det tidligere medlem af rockbandet Dizzy Mizz Lizzy sikret et par millioner kroner.

For et par år siden blev en anden af Tim Christensens sange - nemlig "Love is a matter of" - indspillet af den britiske sanger Will Young. Dette gav en lille million på Tim Christensens konto.

FacebookTwitter