Charlie Sheen fyret fra populær tv-serie

Først blev hans serie Two and a Half Men aflyst for resten af sæsonen. Nu har selskabet Warner Bros så fyret Charlie Sheen på grund af hans selvdestruktive adfærd.

Skuespilleren Charlie Sheen blev mandag fyret fra hit-komedieserien "Two and a Half Men" på grund af sin "farligt selvdestruktive adfærd" samt sine grove og provokerende udtalelser om seriens producere.

- Efter grundige overvejelser har Warner Bros. Television afsluttet Charlie Sheens medvirken i "Two and a Half Men" med øjeblikkelig virkning, hedder det i en udtalelse fra Warner Bros. Television.

Den 45-årige Charlie Sheen er den bedst betalte skuespiller i amerikansk fjernsyn, og "Two and a Half Men" er den mest populære komedieserie hos tv-stationen CBS.

Men resten af denne sæson blev aflyst for 10 dage siden, da Charlie Sheen kaldte seriens producer Chuck Lorre for "en klovn" og en "dum, dum lille mand".

Sheen: En glædens dag

Skuespilleren fulgte fornærmelserne op med en uges usammenhængende, til tider maniske interview i tv og radio, hvor han fortalte, at han "er ved at vinde" og har "tigerblod", mens han understregede, at han var ædru og ikke tog stoffer efter en afvænning i januar.

Charlie Sheen, der havde en kontrakt til maj 2012, lod sig ikke gå på af fyringen.

- Det er en stor glædens dag i Sober Valley Lodge, sagde han blandt andet.

Sober Valley Lodge er det navn, han har givet sit palæ, og det kan oversættes til noget i retning af "Hotellet i Ædruelighedens Dal".

Sheen forgifter samarbejdet

I et 11 sider langt brev skriver advokaterne for Warner Bros., at Charlie Sheen bliver fyret, fordi han i de seneste måneder ikke er dukket op til prøver, har glemt sine replikker og er kommet med bemærkninger, der "forgiftede samarbejdet".

- Lad os nævne det åbenlyse, at Deres klient (Sheen) udviser en farligt selvdestruktiv adfærd og synes af være meget syg", hedder det i brevet.

Selv om Charlie Sheen tilsyneladende tager fyringen med ophøjet ro, meddeler hans advokater, at de vil sagsøge Warner Bros. Television.

/ritzau/Reuters