Christopher og Minds of 99 elsker Lasses videoer: 'Jeg kunne godt lade, som om jeg ikke er starstruck, men det er fucking fedt!'

Komikeren Lasse Dein laver grin med alle de musikere, vi streamer til hudløshed.

Som barn lavede han hesteshows på campingpladsen – hvor han selv var hesten.

Og som ung var han en del af et Balkan-rockband.

Det var ikke ligefrem hugget i sten, at komikeren Lasse Dein som voksen skulle være én, danske rockstjerner sendte hjertebesatte emojis og søde beskeder i indbakken.

For i musikbranchen skal man gerne være sej. Og der bliver brugt mange penge på musikvideoer og pladecovers, der kan cementere artister som nogle brandsmarte typer.

Men spørger du Lasse Dein, som du måske kender fra P3's satirevideoer, har de selvhøjtidelige musikere godt af at blive prikket lidt til.

Måske kender du ham som en del af Dannebros, Kompis eller som manden bag aliasser som Ærlige Erling eller Hecktor. Alt sammen parodier på typer, man finder på den danske musikscene.

- Det er jo en hyldest til dem, vi alle sammen elsker og ser op til, og jeg tænkte, at det var tid til, vi grinte lidt af dem, i stedet for at det altid kun er politikere.

- Musikbranchen har jo vildt meget at skulle have sagt i forhold til vores popkultur, og hvorfor vi gør, som vi gør. Alle vil jo være helt vildt cool og seje.

Heldigvis kan de etablerede navne også godt se det sjove i at blive parodieret, fortæller Lasse Dein:

- Da vi lavede en Minds of 99-parodi, kommenterede Nils Brandt (forsanger i Minds of 99) den på Instagram, hvor han skrev "Endelig er der nogen, der tager pis på det her".

Og nu er det altså ikke unormalt, at navne som Christopher eller Jada ligger på lur i kommentarfeltet på de videoer, Lasse Dein laver som en del af P3's satireredaktion.

- Jeg kunne godt lade, som om jeg ikke er starstruck, men det er fucking fedt!

Mød Lasse Dein og hør hans historie i videoen øverst i artiklen.