Coldplay-koncert udsolgt på 19 minutter

Trods mindre problemer med det elektroniske billet-system blev alle billetter til Coldplay-koncerten udsolgt på mindre end en halv time. "Vi havde ikke noget nedbrud", siger en tilfreds direktør fra Billetlugen.

Trods problemer hos det internetbaserede system Billetlugen blevkoncerten med engelske Coldplay udsolgt på 19 minutter mandagformiddag.

Billetlugens direktør, Jeppe Michael Jensen, er yderst tilfreds.Han kalder salget "vellykket".

- Vi havde ikke noget nedbrud. Der blev udsolgt på 19 minutter,og ved koncerter af denne her kaliber, går det så stærkt, at deraltid vil være nogen, der ikke får billetter, siger Jeppe MichaelJensen, der er i gang med at undersøge, hvor problemet helt præcistopstod.

Ingen tekniske problemer hos Billetlugen

Billetsalget til Coldplays koncert begyndte i går formiddag kl10.00. Ikke desto mindre stod det hurtigt klart, at mange Fonabutikker havde problemer med at udprinte de solgte adgangstegn.

Også i forbindelse med sommerens koncerter med U2 i Parken ogBruce Springsteen i Forum var der problemer. Her lå fejlen hos etoveranstrengt køsystem og hos betalingsregistratoren PBS.

Direktøren i Billetlugen, Jeppe Michael Jensen, beklagerepisoderne, men understreger, at der ikke længere er tekniskeproblemer med systemet.

- Vi prøver at gøre det så demokratisk som muligt ved både atsælge i Fona-butikkerne, over telefonen og på nettet, siger JeppeMichael Jensen fra Billetlugen, der har tilbageholdt enkeltebilletter til de kunder, der ventede forgæves i en Fona, hvorsalget aldrig kom i gang.

Seneste single slog Beatles' rekord

Med Chris Martin i spidsen har Coldplay på få år opnået status somet af de største bands indenfor den følsomme del afrockmusikken.

Bandets seneste single 'Speed of Sound' strøg direkte til topspå den amerikanske top ti. Det er ikke sket siden The Beatles´ 'HeyJude' fra 1968.

Sidste gang Coldplay spillede i Danmark var på Roskilde Festivali 2003. Deres kommende koncert finder sted i Forum, København, hvorder er plads til 10.000 mennesker, den 30. oktober.

Facebook
Twitter