Da kvælerslangen sked på scenen

Vi hylder de store musikstjerner for deres præstationer på scenen - og vi bliver sure eller kede af det når de spiller dårligt. Men nogen gange går det bare helt galt.

Når bands går på scenen for at give koncert er det nogen gange fantastisk, nogen gange kedeligt, nogen gange midt i mellem.

Men til tider ender det i en mindre katastrofe. Det engelske musikblad NME har set nærmere på en række uheldige koncerter.

Fred Durst og citronen

Vi stater hos Fred Durst fra bandet Limp Bizkit. Han blev bombarderet med mønter og plastickopper til en koncert, hvor Limp Bizkit opvarmede for Metallica.

Det blev sangeren sur over og sagde til publikum, at han bedre forstod, hvorfor Chicagos baseball hold var så dårligt når publikum sigtede så ringe. Så var det han blev ramt i skridtet af en citron.

Uhyggelig slangelort

Hvor uhyggeligt er det lige når ens kvælerslange i stedet for at se farlig ud på scenen lægger en kæmpe slangelort. Det skete for gyserentusiasten Alice Cooper. - Der er intet på denne planet, der er mere forfærdeligt. Det er en virkelig forfærdelig lugt, har Alice Cooper siden sagt til NME.

Lige i øjet

I 2004 fik David Bowie en slikkepind i øjet, som blev kastet fra publikum.

Selve pinden kom til at sidde fast mellem øjenæblet og øjelåget, men det lykkedes at fjerne den, så koncerten kunne fortsætte.

Axl rose gik amok

Så let tog Guns n' Roses sanger Axl Rose det ikke, da han under en koncert i St Louis opdagede en mand blandt publikum, som stod og flimede med et videokamera.

Han bad manden slukke, men da det ikke skete i løbet af ti skunder, kastede sangeren sig ud for at banke manden. Koncerten måtte aflyses og der opstod ballade med flere tilskadekommende.

Som tak har Guns N' Roses skjult skrevet "Fuck you, St. Louis" på coveret til "Use your Illusion"

Fanget inde i megacitron

En scenekatastrofe kan også være meget usynlig for publikum. Da U2 skulle starte deres Popmart tour i 1997 stod bandet inde i en 12 meter høj citron, som de skulle springe ud fra når koncerten startede.

Men der blev brugt så meget tør is - som giver røg - at guitarist The Edge ikke kunne finde pedalen til at åbne citronen og det irske band blev fanget inde i citronen.

Kagekådhed

Katy Perry sang for nyligt sit hit "I kissed a girl" på MTV anbragt på toppen af en gigantisk lagkage. Den 23-årige sanger kastede sig kådt i glasuren og blev smurt ind i kage.

Da hun skulle forlade scenen gled hun flere gange og måtte tilsidst kravle på alle fire ud af scenen. Foran millioner af tv-seere.

Peas i bukserne

Helt så galt gik det ikke for Black Eyed Peas sangerinde Fergie. Hun kom simpelthen til at tisse i bukserne under et show i San Diego. Uheldigvis blev pletten fanget på billeder. Som man siger, det giver en stakket varme at tisse i bukserne.

Ville gribe bas med hovedet

Og vi slutter med en virkelig dumhed. Bassisten i Nirvarna Krist Novoselic ville slutte et show med særlig kapow og kastede sin bas op i luften.

Kun for at få den i hovedet og blive slået i gulvet. Efterfølgende vaklede han af scenen.

Hvad har vi glemt? - Skriv om en koncertoptræden, som ende helt i hegnet

Facebook
Twitter