Dansk Aura tager førstepladsen i Tyskland

Der er nærmest tale om dansk pophistorie i Tyskland. Den danske sanger Aura Dione er gået direkte ind på førstepladsen i Tyskland sin nye single Geronimo.

Danske Aura Dione drøner forbi navne som Rihanna, Talo Cruz og Maroon 5 på denne uges tyske top 10. Geronimo hedder det nummer, som flest tyskere synger med på i denne uge. Det er første single-udspil på Auras kommende album "Before the Dinosaurs".

Marked på 80 millioner

Med førstepladsen cementerer den 26-årige danske sanger og sangskriver den succes hun havde i 2009, hvor hun også gik nummer et på den tyske hitliste. Det var med nummeret "We will love you Monday".

Dermed beviser Aura Dione, at det ikke var et tilfælde, da hun i 2009 brød igennem på Europas største marked med 80 millioner potentielle lyttere.

River priser ned

Den unge sangerinde fra Bornholm modtog tidligere på året EU-Kommissionens musikpris. Ligesom hendes første album "Columbine" betød, at hun sidste år fik to priser ved Danish Music Awards som henholdsvis "Årets Kvindelige Kunstner" og "Årets Pop Udgivelse".

Facebook
Twitter