Danske Ida spillede bas for Prince: Nu fortæller hun om sorgen efter hans død

På Facebook hylder den danske bassist Ida Nielsen popikonet Prince, som døde i sidste uge.

Den danske bassist Ida Nielsen har spillet med Prince og er meget berørt over dødsfaldet, skriver hun i en opdatering på Facebook. (Foto: MATHIAS BOJESEN © Scanpix)

Hun har spillet med Prince, der døde i torsdags, og her fem dage efter hans pludselige og tidligere død, fortæller den danske bassist Ida Nielsen, hvor svært det er at leve med tabet af det store, amerikanske popikon.

- Det har været nogle meget svære dage - for mig og for mange andre mennesker, skriver hun i en opdatering på Facebook.

Hun beskriver Prince som et ikon, en legende og et geni, som nu er gået bort. En mand som elskede, levede og var musikken. En yderst omsorgsfuld mand, som havde et meget stort hjerte. En mand der bekymrede sig om verdens uligheder og ønskede at gøre verden til et bedre sted at leve.

- Det har været en ære og et privilegium at have været tæt på denne storhed, og jeg vil for altid værdsætte de smukke øjeblikke, vi har delt, skriver hun.

- Jeg har mistet en nær ven, en mentor, en storebror, en 'ping-pong-buddy', en lærer, et muntert bekendtskab, en hjælper og min nummer et, når det kommer til musikalsk indflydelse og inspiration.

- Prince, jeg elsker dig og vil savne dig dybt.

- Du har ændret mit liv og fået min største drøm til at gå i opfyldelse, og jeg vil altid bære dig i hjertet.

Ida Nielsen, eller bas-Ida som hun også kaldes, har spillet for Prince siden i 2010, hvor han fik øje på hende.

Se opdateringen her:

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk