Danske Lucy Love indtager udlandet

Lucy Love tager efter flotte anmeldelser fra England på en verdensomspændende turné, der går fra Aarhus til Australien.

Den danske sangerinde Lucy Love tager på turné til efteråret - og turen bringer hende hele vejen fra Aarhus til Australien. Premieren foregår i London, hvor "Daddy was a DJ" sangerinden har fået flotte anmeldelser.

Dance- og klubscenens største magasin, Mixmag, spår Lucy Love en lang karriere. De skriver blandt andet "den danske diva med en forkærlighed for britisk bass musik" og "Lucy Love ser ud til at være klar til en verdensomspændende karriere".

Tænkte bare "Wauw!"

Den 25-årige sangerinde er meget beæret over de flotte ord fra englænderne, og hun turde næsten ikke tro, det var sandt, da hun første gang læste det.

- Jeg tænkte bare "wauw!". Det er kæmpe stort. Det er rigtig vigtigt for min karriere, at folk fra musikbranchen siger den slags om mig, så nu håber jeg bare, at jeg kan levere varen, siger Lucy Love til Ritzau.

I Danmark har den unge grime-rapper etableret sig med de to albums "Superbillion" fra 2009 og "Kilo" fra 2010. Sangen "Poison" var ugens uundgåelige på P3, og danskerne har taget godt imod hendes musik. Men i udlandet er hun stadig et ubeskrevet blad.

Stor udenlandsk udfordring

- Det er skræmmende, for jeg kan ikke styre tingene i udlandet på samme måde som her hjemme, hvor jeg kender det hele, siger Lucy Love og tilføjer:

- Når jeg spiller koncerter i Danmark, så synger publikum med, men det gør de jo ikke i udlandet, så det bliver nogle anderledes koncerter.

Lucy Loves verdensturné bringer hende til England, Tyskland, Belgien og Australien, hvor hun skal spille på den store elektroniske festival Stereosonic.

- Det er en stor udfordring at slå igennem i udlandet. Det er nogle meget større markeder, og et land som England har en meget stærk livescene. Men jeg glæder mig meget, siger Lucy Love, der også spiller i flere danske byer på sin turné.

/Ritzau/

Facebook
Twitter